Leto 2019 prinaša dolgo pričakovano nadgradnjo GRANDovih izjemno uspešnih G650 - Golden Line series G750.

Novi 7.5-metrov dolg in z dizajnom kategorije B* izjemen čoln,  ponuja več prostora in luksuza, hkrati pa ohranja izredne lastnosti pomorskega vodenja, ki so značilen za ta razred čolnov. 

G750 ima značilen sodobni stil in udobje, ki ga spremlja obsežna paleta možnosti, ter tudi izvenkrmni motorji do 250 KM, kar daje temu novemu modelu GRAND določeno stopnjo avtoritete in elegance, ki daleč presega konkurenco!

GLAVNE ZNAČILNOSTI

Zahvaljujoč 7,5 metrskemu dizajnu, ter dobro premišljeni postavitvi na krovu, lahko novi G750 varno in udobno sprejme tudi do 10 potnikov. Tako kot pri vseh drugih uveljavljenih modelih v seriji Golden Line, gelcoat, cevi in oblazinjenje, preprosto prilagodite svojim željam s širokim izborom razpoložljivih barv. S pomočjo GRAND-ovega 3D Konfiguratorja plovil, ki se nahaja na spletni strani grandboats.si, si lahko z lahkoto izbirate oblazinjenje po naročilu v različnih dvo-barvnih shemah. Udobje in varnost plovila pa je mogoče dodatno izboljšati z vključitvijo opcijskih tal SeaDek®, ki so opremljena z mikro točkami, kar zagotavlja še dodatno izboljšavo za nedrseča tla.

PREMEC

Standardni Golden Line ima na voljo tradicionalen premec z dvema kljukama za privez, kar omogoča enostaven izstop iz čolna. Kot dodatna varnostna zaščita je nameščena prvovrstna nedrseča površina. Snemljiva blazina pokriva sončno ploščad na premcu, možno pa jo je razširiti z dodatno blazino (neobvezno). Kot dodatna možnost je na voljo električni vitel za samodejno dviganje sidra.

SREDNJI DEL

Na novo zasnovana krmilna konzola je nameščena centralno za optimalno ravnotežje, vožnjo in maksimalno zmogljivost pomorskega vodenja. Obstaja dovolj prostora za vse potrebne instrumente in dodatke, kot so merilnik hitrosti, tahometer, merilniki goriva in temperature, GPS z do 17-palčnim zaslonom, Radar, Audio, odprtine za USB in druga elektronika. Možnost, je zaradi velikih dimenzij, namestiti tudi stranišče. Tako voznikovi, kot tudi potniški sedeži so zložljivi, kar zagotavlja odlično podporo, če raje stojite, če pa se odločite sedeti, pa se prepustite navdušujočemu udobju.

ZADNJI DEL

Veliko območje na zadnji strani krmilne konzole je dobro premišljeno postavljeno in popolno organizirano. Zadnji sedež v obliki črke U, ki spominja na zofo, je opremljen z namenskim vstopnim prehodom za lažji dostop iz vode z vgrajeno pregibno lestvijo. Zadnja stran voznikovega sedeža, za voznika / potnika ponuja še večnamenski prostor za shranjevanje, na vrhu katerega se lahko namesti dodatni umivalnik in pribor za nastavitev vodnega prhe. Za prijetno popestritev poskrbi možnost, da se zadnji prostor preprosto preobrazi v udobno in intimno jedilnico, saj sta na voljo opcijska odstranljiva miza in tenda. Če pa radi uživate v smučanju na vodi, pa je vlečnica za vodno smučanje.

POVZETEK

Med zasnovo G750, so predstavili veliko unikatnih inženirskih in oblikovalskih idej, da bi zasnovali ta čoln tako, da bo nadvse uspešen in udoben.

Kamorkoli vas bo ta čoln ponesel, smo prepričani, da vas bo G750 navdušil s svojo prvovrstno zmogljivostjo in varnostjo. Odlične lastnosti obvladovanja morja, znana izdelava, lep izgled in vrhunsko udobje, pa je tisto, kar vas bo resnično pustilo brez besed. 

Družina čolnov Golden Line je zdaj še izboljšana z uvedbo G750, plovila, ki vključuje leta dobrih strokovnih izkušenj pri oblikovanju in gradnji vrhunskih, elegantnih luksuznih čolnov – skratka, da povzamemo- to je še ena GRAND-ova mojstrovina!

VEČ INFORMACIJ O GUMENJAKU NA TEJ POVEZAVI