Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

 

V Marini Portorož se bo med 16. – 19. majem 2019 organiziral, prenovljen, bogatejši in prestižnejši sejem navtike – Nautica Marina Portorož. Sejem bo združeval navtiko, lepoto in prestiž in se bo oglaševal pod sloganom International boat, beauty and luxury show. Poleg omenjenih tematik bo sejem Nautica Marina Portorož združeval še raznoliko paleto glasbenih, športnih in kulturnih dogodkov, kjer bo vsak obiskovalec in razstavljavec našel nekaj zase.

Organizatorji obljubljajo da bo sejem Nautica Marina Portorož 2019 posebno doživetje, ki ga ne smete zamuditi. Bo vse in še več, kar ste vedno želeli in pričakovali.

Komentarji