Zadnje iz eTrgovine

39.00€

Ste ugotovili, da je Jadransko morje premalo za vas in vašo posadko? Razmišljate o  tem, da bi se podali v Mediteran ter nadaljevali plovbo v Atlantski ocean?

Slovenski jadralec Jasmin Čauševič se je v preteklih letih podal na plovbo iz Jadrana. Najprej je zaplul v Mediteran, prečkal Gibraltarsko ožino ter prvo etapo plovbe končal v Kanarskih otokih. V drugi etapi se je s Kanarskih otokov podal proti Kapverdskim otokom, nato pa sam prečkal Atlantski ocean in uspešno pristal na Karibih.

V času njegove plovbe so nastale tri knjige, ki podrobno opisujejo dogajanja med plovbo, njegove občutke ter številne napotke za plovbo po oceanih tudi, kadar se na plovbo odpravite sami.

Komplet treh knjig:

Redna cena: 66,90 EUR

Akcijska cena: 39,00 EUR (samo za naročnike eNavtike)

 

Akcijska cena samo do 22.1.2019

Jasmin Čauševič - Komplet potopisov

Zadnji video

 

Tudi letos podjetje Moto-Nautika, že tradicionalno 4. zapovrstjo organizira "Božično soboto" - dogodek namenjen nakupovanju, predvsem pa druženju in zaključku staremu letu.

Vendar letos bo dogodek malenkost drugačen. Ker se želijo vsem strankam in obiskovalcem zahvaliti za njihovo in vaše zaupanje, se je celotna ekipa odločila, da bo izvedla dogajanje v lastni režiji.

Kaj to pomeni?

  • kulinarične dobrote bodo iz domače shrambe in domačega vrtu,
  • priprava dobrot povsem v lastni režiji,
  • za glasbo bo poskrbel hišni DJ in pozor - fantje bodo zaigrali tudi na glasbene instrumente,
  • za sladke dobrote bo poskrbel nežnejši del ekipe,
  • vsi starši ki boste dogodek obiskali z svojimi otroci - boste imeli možnost instant fotografiranja vaših otrok v božični kulisi na: otroških saneh, otroškem štirikolesniku ali otroškem motocross kolesu,
  • popolnoma vsak obiskovalec bo obdarjen z darilnim kuponom v vrednosti 5€,

Zato vabljeni na prijetno druženje v soboto, 22. decembra od 9. do 15. ure v  prodajnem centru MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž).

Naj bo "božična sobota" simbolično namenjena slovesu starega in pozdravu novega leta, polna iskrenih nasmehov, veselja in prijateljskega druženja.

Več o dogodku na tej povezavi. 

 

Komentarji