Zadnje iz eTrgovine

39.00€

Ste ugotovili, da je Jadransko morje premalo za vas in vašo posadko? Razmišljate o  tem, da bi se podali v Mediteran ter nadaljevali plovbo v Atlantski ocean?

Slovenski jadralec Jasmin Čauševič se je v preteklih letih podal na plovbo iz Jadrana. Najprej je zaplul v Mediteran, prečkal Gibraltarsko ožino ter prvo etapo plovbe končal v Kanarskih otokih. V drugi etapi se je s Kanarskih otokov podal proti Kapverdskim otokom, nato pa sam prečkal Atlantski ocean in uspešno pristal na Karibih.

V času njegove plovbe so nastale tri knjige, ki podrobno opisujejo dogajanja med plovbo, njegove občutke ter številne napotke za plovbo po oceanih tudi, kadar se na plovbo odpravite sami.

Komplet treh knjig:

Redna cena: 66,90 EUR

Akcijska cena: 39,00 EUR (samo za naročnike eNavtike)

 

Akcijska cena samo do 22.1.2019

Jasmin Čauševič - Komplet potopisov

Zadnji video

Jeanneau- Just Perfect

Načrtujete obisk navtičnega sejma v Düsseldorfu? Just Perfect Y. C., uradni zastopnik za Jeanneau in Prestige v Sloveniji, vas vabi, da jih obiščete. Jadrnice Sun Odyssey in Jeanneau Yachts so predstavljene v hali 16 na razstavnem prostoru B 18,  linija motornih plovil Prestige pa v hali 4, razstavni prostor D41 in 57. Vabljeni – vsem, ki se dogovorite za sestanek ali ogled, Just Perfect Y.C.  podari brezplačno enodnevno vstopnico.

Več info: info@justperfect.si, + 386 41 975 246. www.jeanneau-sailboats.si

Plovila, ki si jih boste lahko ogledali na razstavnem prostoru Jeanneau - Just Perfect

Jeanneau 51

Jeanneau- Just Perfect

Jeanneau 518

Jeanneau- Just Perfect

Prestige 590

Jeanneau- Just Perfect

Prestige 680

Jeanneau- Just Perfect

Prestige 680 S

Jeanneau- Just Perfect

Sun Odyssey 410 Bertrand

Jeanneau- Just Perfect

Sun Odyssey 440

Jeanneau- Just Perfect

Komentarji