Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

V kraljestvu Bahrajn bodo zgradili največji podvodni tematski park. Osrednja točka 100.000 m2 velikega podvodnega parka bo letalo Boeing 474.

V Bahrajnu so se odločili, da bodo v svoje vode privabili številne potapljače iz vsega sveta. Zgradili bodo neverjeten podvodni tematski park. Osrednja točka bo ikonično letalo Boeing 747, ki ga bodo kontrolirano potopili na morsko dno. Poleg letala bodo v parku postavili repliko tradicionalne hiše trgovca z biseri, številne umetne koralne grebene in celo 12 m veliko vetrnico.

Tematski park bo odprt še pred letošnjim poletjem. Trenutno potekajo še zadnja usklajevanja med državo, zasebnim sektorjem, potapljaškimi podjetji in klubi. Za celoten projekt zagotavljajo, da je okolju prijazen. V celoti bo izdelan iz materialov, ki omogočajo varno zaščito za bodoče prebivalce koralnega grebena in rast morskega habitata. Letalo, ki ga bodo potopili, bodo predhodno zaščitili pred korozijo.

Podvodni park bo zgrajen v neposredni bližini Biserne poti, ki je zaščitena kot Unescova svetovna dediščina. Replika hiše trgovca z biseri bo ponazarjala bogato dediščino vzgajanja biserov v Bahrajnu in okolja, bogatega z ostrigami.

Vir: Bahrain Tourism & Exhibition Authority, foto: Dive Bahrain

Komentarji