Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

JK Kermar, Regata povodni mož 2019

JK Kermar je v sodelovanju z JK Bohinj organiziral regato Povodni mož v razredu Mini 12.

Zbrali so se na splavu v zbiljski čolnarni, kjer so čakale jadrnice. Ker je bil 8. februarja kulturni praznik, so jadralci brali poezije Franceta Prešerna. Vreme je bilo sončno in tudi veter je postregel s svojo močjo toliko, da je bilo moč izpeljati šest plovov. Plovi so bili izpeljani med 11.30 in 16.00. Po dveh preplutih plovih se je pridružil še Staš Mlakar. Skupaj osem tekmovalcev.

Vetrne razmere so postregle z različnimi smermi in jakostmi (po zbiljsko). Zato so spreminjali startno linijo vetru primerno. Regatni odbor je imel kar nekaj dela s postavitvijo startne linije glede na spremenljiv veter.

Jadranje je bilo fair in ni bilo nobenih težav. Zelo so se razveselili po dolgem času člana iz JK Kočevje Boštjana Škerlja. 

Ob 17. uri so se zbrali na pogostitvi v Hostlu Mostiček. Sledila je podelitev priznanj, ki je bila izvedena v obratnem vrstnem redu lestvice, ki je prikazana na tabeli. 

Naslednja regata bo 9. marca 2019 Pomladanska regata, ki bo štela kot prva za POKAL ŠTIRIH JEZER.

Na regato se lahko že prijavite na spletni strani organizatorja JK Kermar

Besedilo in foto: JK Kermar

Komentarji