Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Grški kapitani na trajektih rednih linijah so znani po svojih izjemnih manevrskih sposobnostih. Kljub velikosti ladij, ki jih upravljajo, so z njimi sposobni elegantno in hitro pristati tudi v zelo zahtevnih vremenskih razmerah.

Spodnji videoposnetek je nastal med pristajanjem trajekta Nissos Mykonos v pristanišču Chios na istoimenskem otoku. Kljub temu da je prejšnji teden pihal močan veter, ki je dosegal hitrosti 8 beaufortov, je kapitan ladje pristal hitro in elegantno. Za izvedbo manevra je uporabil obe premčni sidri.

Komentarji