Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

V četrtek je prišlo do neverjetne pomorske nesreče. Ruska tovorna ladja je trčila v most v Južni Koreji.

Korejska obalna straža je sporočila, da je 5998-tonska ladja Seagrand, ki pluje pod rusko zastavo, trčila v most Gwengan v mestu Busan ob 16.20 popoldne po lokalnem času. Na krov ladje so se vkrcali lokalni organi in ugotovili, da je kapitan ladje plul pod vplivom alkohola. Po opravljenem alkotestu so ugotovili, da je bilo v njegovi krvi prisotnega dvakrat več alkohola, kot je zgornja dovoljena meja. Ker niso uspeli potrditi, ali je kapitan bil v trenutku nesreče za krmilom ali ne, ga niso aretirali. Pozneje so ugotovili, da je ladja Seagrand pred trkom v most trčila še s tovorno ladjo, ki je bila zasidrana približno 40 min plovbe pred mostom.

V nesreči ni prišlo do večje materialne škode in nobena oseba ni bila poškodovana.

Kako je pijani kapitan pred trkom v most trčil še v nekaj plovil na privezu

Vir: Korea Herald

Komentarji