Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Jadrnica Mazu je potonila 26. januarja v bližini kanala Hamburg Cove, poleg mesta Lyme v ZDA. Jadrnica je ostala potopljena do 20. februarja, ko jo je skupina izkušenih reševalcev znova splovila in odvlekla na varno.

Jadrnica je dvignila veliko prahu, ko je snemalec Frenk DiNardi objavil posnetek jadrnice in njenega potapljanja posnet z dronom. Ker se je potopila v lepem naravnem okolju, privezana na plovko, je bilo to izjemno zanimivo za vse okoliške prebivalce. Ker se je potopila v delu kanala, kjer je globina vode le dobre 3 m, je večina jambora ostala nad vodno gladino, kar je pritegnilo pozornost vseh mimoidočih.

Mesec dni pozneje so organizirali dvigovanje potopljene jadrnice. Ekipi reševalcev Sea Tow se je zopet pridružil snemalec Frenk DiNardi in posnel video reševanja plovila.

Videoposnetek jadrnice pred potopitvijo in tik po njej

Videoposnetek reševanja iz zamrznjene vode

Vir: YouTube - Frenk DiNadi

Komentarji