Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Jeanneau Sun Loft 47

Francoska ladjedelnica Jeanneau je najavila izdelavo nove serije plovil Sun Loft, ki bo primarno namenjena čarterskemu trgu.

Z novo serijo plovil bo ladjedelnica Jeanneau zapolnila veliko vrzel pri najemu plovil. To je verjetno prva serija plovil, ki je kadarkoli bila oblikovana z mislijo na trg izposoje plovil in ciljem, da v navtiko pritegne številne nove ljubitelje.

Prvo plovilo iz serije bo jadrnica Sun Loft 47. Z novim konceptom bo prava revolucija na trgu najema plovil. Prvenstveno bo namenjena organizatorjem jadranja, ki se bodo z lahkoto prilagodili novim trendom na trgu, izposoji posameznih kabin na plovilu in ne le izposoji celotnega plovila.

Jadrnica Sun Loft 47 je namenjena druženju

Pri oblikovanju so imeli v mislih plovilo, ki bo omogočalo druženje prijateljev na krovu, a kljub temu zagotovilo veliko mero zasebnosti. Plovilo bo imelo 6 kabin za 12 članov posadke in skiperja. Imelo bo 4 kopalnice s tuš kabinami. Dve kabini v krmi se bosta lahko pohvalili z lastnimi toaletami, prednje štiri kabine pa si jih bodo delile.

Inovativna zunanjost

Zunanjost plovila ima popolnoma nov koncept. Razporeditev prostora spominja na tisto, ki smo je vajeni na katamaranih. Krmarska obroča sta dva. Pomaknjena sta naprej in sta nameščena levo in desno od vhoda v podpalubje. Krma je v celoti namenjena druženju posadke. Klopi namenjene sedenju so pomaknjene na skrajni bok plovila. Na ograjo na boku so nameščeni nasloni, zaradi česar bo to prva jadrnica, ki bo v zunanjosti omogočala udobno sedenje. Krma bo v celoti pokrita s streho. Del strehe bo trden, del bo iz ponjave in jo bo mogoče odstraniti. Postavljena bo na posebno konstrukcijo, ki bo omogočala, da celotno krmo zapremo s ponjavami in na krmi uživamo tudi ob slabem vremenu.

Več informacij

Več informacij o plovilu Jeanneau Sun Loft 47 pri zastopniku za Slovenijo Just Perfect d.o.o., www.jeanneau-sailboats.si, tel: +386 51 604 395

Komentarji

Komentarji   

# miroslavni 06:43 09-05-2019
Še ena jadrnica namenjena temu, da bo večino časa na privezu.