Zadnje iz eTrgovine

34.90€

888 pristanov in zalivov, sedaj v barvah in z novimi, dopolnjenimi podatki. Knjiga je prenovljena in tekoče ažurirana za leto 2018. V njej so prikazani detajli zalivov in pristanišč s kratkimi opisi in oznakami za možnost priveza ter simboli za nevarne, ali pa neugodne vetrove, ki povzročijo na privezu samo neprijetno bibavico. V njem je tudi obilo ostalih uporabnih podatkov, kot so podatki o odpiralnih časih na bencinskih črpalkah, vse pomembne telefonske številke (kapitanij, marin zdravstvenih domov, …..) 

O knjigi:

  • izdaja: 6. dopolnjena izdaja
  • avtor: Karl-H. Bestandig
  • slovenska izdaja: Gorazd Cizej
  • strani: 120
888 pristanov in zalivov

Zadnji video

TORQUEEDO

Nemški proizvajalec električnih navtičnih motorjev je izdal varnostno opozorilo za nekatere njihove motorje zaradi možnosti izbruha požara.

Varnostno opozorilo se nanaša na njihove zunajkrmne navtične motorje serij Travel in Ultralight. Požar lahko izbruhne na polnilnih baterijah, ki poganjajo njihove motorje.

Po navedbah podjetja imajo določene serije baterij pomanjkljivost v izdelavi ohišja. Skozenj lahko prodre voda in povzroči kemično reakcijo, ki lahko zaneti požar. Katere baterije so potrebne pregleda v servisnih enotah podjetja, je možno razbrati glede na njihovo serijsko številko. Problematične so baterije serije Travel, ki se začnejo s serijsko številko 1001 pa vse do 1752, in serije Ultralight s serijskimi številkami, ki se začnejo s 1117 in vse do 1826.

Vsi, ki ste lastniki motorjev z omenjenimi serijskimi številkami, se registrirajte na www.torqeedo.com/safety. Podjetje vam bo poslalo podatke, v katerem servisnem centru bodo pregledali vašo baterijo in jo po potrebi zamenjali.

TORQUEEDO

Komentarji