Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring

Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring je dolg 8,60 metra in širok 3,20 metra. Novi model se uvršča med modela Cayman Sport Touring 26 in Cayman Sport Touring 28, poleg tega pa je lahko opremljen tudi z dvema motorjema s skupno močjo 500 KM.

Čoln je opremljen s t.i. jedilnico, umivalnikom in kuhalno ploščo. Osrednji naslonski sedež je nameščen pred krmilno konzolo, katera pa je v notranjosti tudi opremljena z električnim straniščem. Zahvaljujoč inovativnim idejam ladjedelnice Ranieri, lahko ta prostor enostavno spremenite v kabino za spanje.

Sprednja sončna ploščad je zelo prostorna in izdelana da po potrebi pokrije celoten prednji del. Zadnji del je z udobnimi sedeži oblikovan  v obliki črke U in ponuja možnost montaže sestavljive mizice. Gumenjak ponuja ogromno prostora za skladiščenje kar omogoča, da se lahko več potnikov odpravi tudi na daljšo vožnjo – max število dovoljenih oseb je vse do 20!

Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring je zasnovan s trupom iz steklenih vlaken in s premerom tubusov 65 cm, ki zagotavljajo odlično stabilnost. Tako kot drugi modeli serije Ranieri je tudi gumenjak Cayman 27.0 Sport Touring opremljen s sistemom HIS (Hull Innovative System).

Več o plovilu na: Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring

Ranieri Cayman 27.0 Sport Touring