Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Naj se sliši še tako neverjetno, ampak je res. Slovenska podmornica dolga 30 m je nasedla na Hrvaškem. Podmornica je trenutno v zalivu Galebove stene v bližini Pulja (Pula).

No, v resnici ne gre za pravo podmornico. Gre za maketo podmornice, ki je izdelana iz lesa, a je na las podobna pravi podmornici, izdelani iz železa. Slovenska ekipa strokovnjakov za izdelavo filmskih maket jo je izdelala za snemanje filma Mayday. Gre za ameriški film, ki govori o postapokaliptični prihodnosti. Če povzamemo vsebino, govori o štirih mladih dekletih, ki so svoje začasno prebivališče našle v stari podmornici, nasedli na obalo otoka. Nenehno se morajo boriti za svoj obstoj in se braniti pred številnimi napadi, ki ogrožajo njihova življenja in njihovo prebivališče.

Snemanje filma bo potekalo mesec dni. Snemali bodo na različnih lokacijah v Istri. Film naj bi prišel v kinodvorane čez približno leto dni.

Foto: Igor Karasi

Komentarji