Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

V jadrnici z imenom Dylan so cariniki našli neverjetno količino kokaina, katerega tržna vrednost znaša preko 7 mio USD.

Jadrnico, ki je priplula v pristanišče Everglades na Floridi, so pregledali člani ekipa za boj proti terorizmu in enota za preprečevanje tihotapljenja drog. Najprej niso našli ničesar. Ko so pogledali še dno plovila, so opazili nekaj anomalij, zaradi katerih so postali pozorni. V plovilo so zvrtali več lukenj in iz njih se je vsul bel prah. Po opravljenem testu, se je izkazalo, da gre za kokain. Odrezali so kobilico in v njej našli 164 paketov kokaina, katerega ulična vrednost znaša 7,5 mio USD ali 7 mio EUR.

Carina ZDA je ugotovila, da paket drog ni bil namenjen v ZDA. Priplul je iz Martinika in je bil namenjen proti Avstraliji. Če bi dosegel svoj cilj, bi bil vreden neverjetnih 37,9 mio USD.

Vir: Sosalize.net

Komentarji