Zadnje iz eTrgovine

20.00€

Iz prve roke od slovenskega jadralca Jasmina Čauševića, ki je sam prejadral Atlantik, Pacifik…

Velenjski jadralec in popotnik Jasmin Čaušević je na svoji 5-letni solo plovbi od Poreča do Nove Kaledonije v Tihem oceanu in njegov cilj je obpluti svet na serijski jadrnici Bavaria 34. Jasmin Čaušević je za nekaj mesecev prekinil svoje jadranje in bo še nekaj tednov v Sloveniji ter bo z nami delil svoje izkušnje.

Jadralci imamo na morju veliko odgovornost. Pa ne samo za plovilo, temveč tudi za svoje življenje in življenje posadke, če si z njo delimo svojo jadrnico. Vsak jadralec v nekem trenutku začne čutiti, da ima vse potrebno znanje, je dober skiper, zna odlično jadrati, pozna motor svoje jadrnic »v dušo«, ampak treba je biti pripravljen tudi na nepredvidljive situacije. Ste pomislili na zdravje, zdravstveno zavarovanje, ladijsko lekarno, pripomočke za primere, ko vam zmanjka plina, vode, hrane…? Tudi kulinariko je treba obvladati, npr. kako ohraniti ribo svežo brez zamrzovalnika za celih 7 dni. Kako izkoristiti EPIRB, AIS, IridiumGO…? Ste jadrali že več dni in noči skupaj? Je res dovolj 500€ na mesec, da se odpravim na ocean?

Na takšna vprašanja pozna odgovore iz lastnih izkušenj in iz izkušenj preko pogovorov z drugimi jadralci slovenski jadralec Jasmin Čaušević, ki bo izvedel »aktivno predavanje« s sodelovanjem vseh udeležencev.

Po predavanju bo Jasmin Čaušević na voljo za jadralski klepet.

 • Datum: Torek, 3.3.2020
 • Ura: 18.00
 • Čas trajanja:  2 uri
 • Cena: 20,00 EUR
 • Omejitev udeležbe!
 • Lokacija: Cesta na Brdo 85, Ljubljana (Poslovna stavba Brdo - vhod iz zahodne strani pri travniku)
 • Zagotovljeno je brezplačno parkiranje.
Predavanje: Kako živeti na oceanu in priprava jadrnice

Zadnji video

 

Zagrebški velesejem začenja novo poslovno leto s prvim sejmom v mesecu februarju. Sejemsko sezono bo odprl sejem Nautika, ki je najbolj obiskan in najbolj poslovno naravnan navtični sejem na Hrvaškem.

Bogate nagrade za obiskovalce

Kot vsako leto bodo tudi letos vsi obiskovalci sejma lahko nagrajeni z bogatimi nagradami. Letos bo nagrade prispevalo kar 20 različnih sponzorjev. Med najlepšimi nagradami je najem plovila za 4 dni ali pa vikend najem za 6 oseb, gumenjak, šola jadranja ...

Oglejmo si nekaj najbogatejših nagrad:

 • 4 DNI PEARLSEA CHARTER po izboru nagrajenca - prispeva Pearlsea Yachts, Zagreb
 • VIKEND KRIŽARJENJE za 6 osob na jahti MIRAKUL 30 Hardtop - prispeva: Grginić jahte, Zagreb
 • Gumenjak Hercules Pro 270AL, Zunajkrmni motor HIDEA HDF6HS, 4T, 1 in 4 kos  jopič LALIZAS za reševanje - prispeva Lalizas Marina, Split
 • 7 dnevna šola jadranja v Istri po izboru nagrajenca (s prenočevanjem) - prispeva: Sailing360.com, Zagreb
 • 7 dnevno potapljanje v Albaniji z namestitvijo v hotelu - prispeva: Promocija ronjenja, Rakov Potok
 • Zavarovalna polica za plovilo (vrednost premije do 7.500 HRK) - prispeva Yacht Pool, Poreč
 • ... 

Vse nagrade si lahko ogledate na tej povezavi.

Sejem Nautika bo potekal med 19. - 23.02.2020. Rezervirajte si en dan za obisk sejma.

Sejem Nautika bo v svoji 29. ponovitvi potekal v osmih razstavnih paviljonih. Predstavilo se bo 300 razstavljavcev, ki bodo predstavili 280 plovil tako iz hrvaških kot tudi iz tujih ladjedelnic.

Interes razstavljavcev raste iz leta v leto. Na letošnjem sejmu se bodo predstavile skoraj vse pomembnejše hrvaške ladjedelnice. Med njimi bodo: Pičuljan, Grginić jahte, Bura brodovi, Arba, Tušek, Pearl Sea, Leidi, Ramina, JK Nautika, Barracuda, Sykora, Terra Nauta in druge.

Slovenska podjetja, ki se bodo predstavila na sejmu, si lahko ogledate na tej povezavi.

Sejem navtike je poznan po raznovrstni navtični ponudbi, kar ga loči od drugih, saj je sejem z najpopolnejšo ponudbo. Je izjemna priložnost tako za širšo publiko kot tudi za poslovneže in sklepanje poslov. Na enem mestu je zbrano vse od B2B srečanj do zanimivosti za širšo javnost.

V okviru letošnjega sejma bo 21. in 22. februarja potekal tudi 1. Hrvaški potapljaški kongres.

Komentarji