Safety  Angel je zanesljiv varnostni sistem, ki omogoča nadzor gibanja vaših otrok. Sistem sestavljata zapestnica, ki jo otroku namestite okrog zapestja, in sprejemnik, ki vas zvočno opozori, ko se otrok od vas oddalji za več kot 50 metrov ali pride v stik z vodo.

Kako deluje Safety Angel?

Sistem Safety Angel je sestavljen iz zapestnice, ki je podobna zapestni uri in jo namestimo otroku okrog zapestja ter iz kontrolne enote, ki nas obvešča z zvočnim signalom, če je otrok padel v vodo ali pa se je od nas oddaljil več kot 50 m. Safety Angle je primeren predvsem za uporabo na plovilu, na dopustu, ko smo v bližini morja, na kopališčih in drugod, kjer obstaja nevarnost do bo otrok padel v vodo. Prav tako lahko sistem uporabljamo vedno, kadar gremo z otokom na mesta, kjer je veliko ljudi in lahko s tem sistemom nadziramo, da se nam otrok ne bo oddaljil več kot 50m. Z eno kontrolno enoto lahko nadziramo dve zapestnici oziroma dva otroka.

Zapestnica, ki jo namestimo na otroško zapestje ima poseben ključ, s katerim zapestnico zaklenemo in onemogočimo, da bi si otrok sam snel zapestnico, oziroma, da bi se mu nekontrolirano snela. Kako daleč se bo malček lahko brezskrbno gibal, je odvisno od nastavitev naprave. Alarm lahko nastavimo na razdalje od 5 do 50 metrov. Sistem je zato idealen za uporabo na plovilih. Če bo malček padel v vodo, se bo sprožil alarm in hitro bomo lahko ukrepali, preden se dogodi kaj neprijetnega. Tudi če otroku namestimo varnostni jopič in pade v vodo, se lahko znajde pod krmno ploščadjo plovila, med plovili v marini ali pristanišču, kar je lahko zanj usodno.

V kontrolni enoti in v zapestnici so nameščene baterije. V obeh enotah omogočajo polne baterije do 14 dni brezskrbnega delovanja, preden je potrebna zamenjava baterij oziroma polnjenje. V zapestnici je nameščena polnilna baterija, ki je ni potrebno menjati. Polnjenje baterije traja od 4 do 6 ur.

Zagotovite si varnost vaših otrok z  "Safety Angel" še danes!

Cena znaša le 69,00 EUR (z DDV). Stroški pošiljanja znašajo 6,00 EUR.

 

Naroči Safety Angel

Na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli v naročilu, bomo poslali predračun za plačilo varnostne naprave.
Napravo vam bomo poslali takoj, ko prejmemo plačilo, na naveden naslov!


Ime:
Priimek:
Elektronski naslov:
Naslov:
Pošta:
Poštna številka:
Telefon:
Kosov:
Pošiljko pošljite na moj naslov:
Potrditev nakupa: Da, potrjujem nakup

 

Tehnični podatki:

Dimenzije kontrolne enote 140 x 66 x 23 mm
Dimenzije ohišja zapestnice Premer 35 mm x višina 13 mm
Dimenzije paščka zapestnice Dolžina 220 mm x širina 15 mm
Baterija kontrolne enote 4 x AAA baterije (niso priložene), priporočamo alkalne baterije
Trajanje baterije kontrolne enote Približno 2 tedna pri normalni uporabi.
Baterija zapestnice 1 x LIR2032 polnilna baterija
Trajanje baterije zapestnice Približno 2 tedna pri normalni uporabi.
Čas polnjenja baterije zapestnice Baterija je popolnoma napolnjena v 4 do 6 ur
Nastavitev oddaljenosti otroka v vodi Razdaljo lahko nastavite na maksimalno oddaljenost 50 metrov na odprtem prostoru z nemotenim signalom.
Nastavitev oddaljenosti za nadzor gibanja otroka na kopnem Razdaljo lahko nastavite na oddaljenost od 5 do 50 metrov na odprtem prostoru z nemotenim signalom.
Odzivni čas opozorilnega zvočnega signala 7 sekund
Glasnost opozorilnega zvočnega signala Maksimalna nastavljiva glasnost je 100 dB na razdalji enega metra
Oddajna/sprejemna frekvenca 433 Hz (Evropa)

Varnostno opozorilo

Naprava Safety Angel ne nadomešča drugih varnostnih ukrepov pri nadzoru gibanja otrok, kot so na primer nadzor odrasle osebe, reševalcev iz vode, zaščitnih ograj in/ali vrat, pokrovov za bazene, varnostnih ključavnic itd.

Nameščena maksimalna oddaljenost, na kateri je vašemu otroku še zagotovljeno varno gibanje in je obenem v vašem vidnem polju – 50 metrov (možna nastavitev od 5 do 50 metrov), ni povsem natančna. Poleg tega se lahko v določenih motečih okoliščinah, kot so radijske motnje, bližina sten, dreves in drugih ovir domet naprave zmanjša ali celo oslabi njeno učinkovitost.