Pershing 65, ki je v lasti srbskega podpredsednika košarkaške zveze Dejana Bodiroge, se je odvezal s priveza Jadralnega klubu Delfin.

Plovilo Pershing 65 je bilo privezano v Jadralnem klubu Delfin v Seljanovem v neposredni bližini Tivata v Črni gori. Plovilo se je ponoči odvezalo. Odneslo ga je proti pomolu Gonja v Krašičih, kjer je trčil na skale ob pomolu. Plovilo sta poizkušala rešiti lokalna ribiča . Kljub celodnevnemu trudu, jim ga ni uspelo potegniti na kopno. Visoki valovi in močan veter niso omogočili uspešnega reševanja. Ker se je trup plovila predrl, je bil že v jutranjih urah do polovice napolnjen z vodo.  Lakičevič, eden izmed bratov, ki sta reševala jahto, je po reševanju povedal: »Cel dan se borimo z valovi. Iz jahte smo izčrpali večino goriva, da smo preprečili naravno katastrofo. Najprej smo jo poizkušali z manjšimi plovili potegniti s skal, vendar nam vreme tega ni omogočalo.«

Jahta Dejana Bodiroge je ocenjena na 500.000 EUR. V nezgodi se je močno poškodovala. Kaj je bil vzrok, da se je plovilo odvezalo s priveza, še ni jasno. Lastnik ladje do sedaj ni dajal izjav za javnost in ni odgovarjal na klice.

Vir: http://www.blic.rs/