Tribord Easybreath je nova maska za potapljanje, ki vam bo dala enak občutek, kot da ste riba v vodi.

Nova maska za potapljanje omogoča izjemno vidljivost in enostavno dihanje pod vodo.

Ste se pri potapljanju kdaj počutili neudobno in nehigienično z dihalko v ustih in vas je motilo zarošeno steklo in niste ničesar videli? Nova maska tribord rešuje te probleme. Izdelana je tako, da omogoča pod vodo kar največjo vidljivost in enostavno dihanje brez dihalke v ustih.

Tribordova Easybreath potapljaška maska je prva maska na tržišču, ki pokriva cel obraz. Izdelana je tako, da omogoča vdihovanje skozi nos in izdihovanje skozi usta, kot smo navajeni na kopnem. Ima dvojni sistem za pretok zraka kar preprečuje nabiranje vlage na steklu in zagotavlja vedno dobro vidljivost. Ker ima nameščeno veliko prednje steklo, omogoča širok vidni kot vse do 180 stopinj. Uporaba je nadvse udobna. Poleg ostalega ima na dihalki vgrajen še poseben mehanizem, ki prepreči udor vode v masko, ko se z njo potopimo pod vodno gladino, ali pa nam glavo in dihalko prekrije val.

Trenutno sta na voljo dve velikosti maske za odrasle, v naslednjem letu pa bo na voljo še manjši model namenjen otokom. Maska Easybreath je namenjena potapljanju na površini ali največ 1m pod njo, ker globlje postane pritisk maske na obraz zaradi velike površine prevelik in je potapljanje neudobno.

Cena maske znaša 39,95 EUR.