V Burin Yachting Clubu so ponovno pripravili tradicionalni navtični dogodek leta, ki bo potekal na Obali v soboto, 10.maja 2014.

Marinado poznamo kot božanski spoj okusov, mediteranskih arom in morskih sadežev, nekdaj specialiteto gospodinj iz ribiških družin, danes tudi kuharskih mojstrov, ki znajo združiti skladne okuse in dišave iz morja in s kopnega.
Slovenskim ljubiteljem navtike pa Marinada pomeni še nekaj več.


Marinada je dogodek, je jadranje, je regata, je žrebanje bogatih nagrad, svečana podelitev pokalov jadralcem ter druženje in zabava, ki jo vsako leto zaznamuje tudi večerni dogodek.
V REGATI MARINADA se bodo zvrstile jadrnice razredov Open, Seascape, Melges in J24, regatno polje pa bo že enako kot deset let zapored postavljeno v akvatoriju med Izolo in Portorožem.

V aktivnem sodelovanju z vsemi navtičnimi institucijami, vas vabimo, da se pridružite številnim ekipam jadralcev.

Avditorij Portorož je javni zavod, ki ga je pred leti ustanovila občina Piran.  Žal je letos tako, da zaradi sanacije portoroškega Amfiteatra zaključni koncert, ki je bil vedno dobro obiskan, ne more biti izveden v Avditoriju Portorož.

Druženje tekmovalcev z regate, navtičnih profesionalcev, članov, pokroviteljev in partnerjev Burin Yachting Cluba ter povabljenih novinarjev, bomo s pogostitvijo in prijetnim vzdušjem ter večernim koncertom skupine Soulfingers v letošnjem letu izvedli v klubu PAPRIKA Portorož.

V kolikor smo uspeli pritegniti Vašo pozornost, se nam v soboto, 10. maja pridružite na slovenski obali in okusite Marinado 2014.

Pošljite obvestilo o dogodku tudi prijateljem, znancem, poslovnim partnerjem za katere menite, da bi jih Marinada utegnila pritegniti.

Prijave in informacije: Burin Yachting Club, 01 520 18 64


Morski pozdrav!