Proizvodnja plovil v podjetju poteka s polno paro. Ker se pri proizvajalcu zavedajo, da se poletna sezona približuje in da je čas nakupa plovila z dobavo pred sezono že zdavnaj potekel, pa imajo za vas svojevrstno presenečenje.

Trenutno so nam v podjetju TTY, ki je zastopnik plovil Bavaria za Slovenijo, sporočili, da lahko še pred pričetkom poletne sezone dobavijo nekaj plovil, med drugim tudi plovilo leta Bavaria Cruiser 46. Poleg zmagovalke sta na voljo še manjši Cruiser 33 in lastniška dvokabinska jadrnica Cruiser 41. Vsa plovila so opremljena z vso potrebno opremo in če ste se odločili, da je z odlašanjem nakupa plovila konec, boste lahko z novo Bavario zapluli že v pomlad 2015. V podjetju TTY zagotavljajo izjemno ugodno prodajno ceno.

Bavaria Cruiser 46 je letos prejela prestižno nagrado Evropsko plovilo leta 2015. Nagrado si je prislužila v razredu Družinskih potovalnih jadrnic. Nov model plovila je zgrajen na osnovi predhodnika iz leta 2010, ki pa je doživel številne posodobitve, ki so ga ponesle daleč pred konkurenco. Bavaria je v zadnjih letih v svoja plovila vgradila številne novosti, ki povečujejo popularnost njihovih izdelkov na trgu. Nemška ladjedelnica že tradicionalno slovi po kvalitetni izdelavi in številnih novostih, sedaj pa se lahko pohvalijo z visokim priznanjem.

Če bi radi letos zapluli s plovilom leta 2015, ne odlašajte in pokličite T.T.Y. d.o.o., Komenskega 12, 1000 Ljubljana, tel: (01) 23 45 374, www.tty.si!