GRAND CORVETTE C300

V svoji ogromni floti plovil, ki jo ponuja kanadski proizvajalec gumenjakov GRAND, se skriva tudi simpatičen gumenjak Corvette, ki nam omogoča da se lahko z njim popeljemo po morskih ali celinskih vodah in pri tem ne rabimo skrbeti za registracijo plovila. Grand Corvette serija, je odlična izbira čolnov za katere želite da vam zavzamejo malo prostora in tudi malo stroškov. Corvette je namreč izdelan tako, da ga lahko v parih minutah zložimo, pospravimo v prenosno torbo, naložimo v prtljažnik avtomobila in ga odpeljemo kamorkoli si želimo.

Gumenjaki serije Corvette imajo neverjetno okretnost in zmogljivost, zaradi česar so primerni za ribolov, taborjenje ali družinsko zabavo. Vsi modeli izpolnjujejo vse zahteve mednarodnih standardov, saj je varnost in zanesljivost gonilna sila podjetja. Da lahko zagotavljajo najvišjo kvaliteto svojih izdelkov, uporabljajo najkvalitetnejše materiale evropskega porekla, evropsko tehnologijo, znanje in natančnost.

Specifikacije čolna:

Dolžina: 299 cm (910")
Širina: 167 cm (56")
Potniki: 4
Največja moč motorja: 15 HP (11 kW)
Dolžina motorne gredi: kratka (15)
Teža čolna: 55 kg (121 lbs)

V kolikor čoln kombinirate z motorjem do 5KM ne potrebujete registracije.

V kompletu prejmete:

-2x torbo za prenašanje
-1x tlačilko
-1x set za popravilo gume
-2x veslo

V KOMPLETU JE CENEJE! + YAMAHA IZVENKRMNI MOTOR F5

Motor je elegantnega videza, lahek in enostaven za upravljanje, zato ga boste z lahkoto nosili z obale na krov svojega plovila. Zaradi kompaktne velikosti, velikega nosilnega ročaja in vgrajenega rezervoarja za gorivo je toliko bolj prenosen, Yamahin sistem vžiga CDI pa poskrbi za preprost zagon. Poleg Yamahine zanesljivosti pa ima še standardne lastnosti, kot so nizka poraba goriva, preprosto upravljanje, nizka raven hrupa in tresljajev. Motor F5 je pametna rešitev za družine, ki se želijo podati na vodo brez posebnih priprav.

Podrobnosti:

- Nova generacija Yamahinega sloga in grafike
- Edinstven sistem za shranjevanje v treh položajih za preprečevanje puščanja olja
- Lahek in prenosen z velikimi ročajem
- 180° krmiljenje za udobno vožnjo
- Velika prestavna ročica (naprej, nevtralno, vzvratno)
- Vgrajen rezervoar za 1,1 l goriva
- 2-smerni preklopni sistem za prenosni rezervoar goriva (dodatna možnost)
- Tuljava razsvetljave omogoča 12 V/6 A napajanje
- Pogonski sistem za plovbo v plitvinah
- Ročna črpalka za gorivo pod pokrovom
- Avtomatska dekompresija za enostavnejši zagon

Več informacij ali ogled Corvette C300 in Yamaha F5 izvenkrmnega motorja - najdete na spletni strani www.moto-nautika.com, preko telefona - 02 629 04 00 ali obiščete največji center navtične opreme na Štajerskem MOTO - NAUTIKA - Ptujska cesta 63, 2204 Miklavž na Dravskem polju.