Oblikovalec Andy Waugh je predstavil nov koncept superjahte z imenom Epiphany.

Epiphany je lepotica, ki v dolžino meri 130m in ima številne unikatne rešitve, ki jih v navtiki še nismo videli.

Epiphanij ima za razliko od drugih superjaht komandni most na najvišjem krovu kar zagotavlja izjemno preglednost nad plovbo. Za njim je glavni salon, lastnikova knjižnica in velika terasa, ki gleda na lastniški krov. Ogromen salon ima visok strop in številne steklene površine, ki v notranjost prepuščajo veliko naravne svetlobe.  Na premčnem delu krova je privatna sedežna garnitura in Jacuzzi, za njim kinodvorana, pisarna za lastnika in ločena za tajnico. Lastniška kabina je ogromna in nudi popolnoma ves luksuz, ki ga bo potreboval na krovu med počitkom ali ko bo sprejemal poslovne odločitve.

Pod lastniškim krovom je VIP krov. Njem so štiri velike in luksuzno opremljene kabine s privatnim balkonom. Da se bodo pomembni gosti med plovbo zabavali imajo na voljo kino dvorano, igralnico, velik salon, telovadnico, lepotilni salon in jedilnica.

Glavni krov je klub zaobljenim linijam plovila zelo klasičen. V krmem delu so to predvsem prostori za druženje in sproščanje, v premčnem delu osem kabin za goste in še dve dodatni VIP kabini. Na bokih so velika okna, ki dajejo občutek odprtosti in prostornosti. Na krmi krova je velik plavalni bazen ter sončna ploščad. Oboje se lahko enostavno spremeni v pristajalno ploščad za helikopter.

Na najnižjem krovu je velika kopalna ploščad, garaže za pomožna plovila in vodne igrače, še ena kino dvorana, soba za potapljaško opremo ter sobe za posadko, ki šteje kar 40 članov. Del kabin zanje je tudi v podpalubju.

Oblikovalec Andy Waugh je o plovilu povedal: »Epiphany izstopa iz množice, ne le zaradi unikatnosti in drugačne estetike, temveč tudi zaradi razporeditve prostorov. Prostori za posadko so omejeni na najnižji krov in podpalubje, kar omogoča gostom izjemno svobodo bivanja na krovu ter enostaven dostop do vseh prostorov za goste na plovilu.«

Epiphany bo ena največjih jaht na svetu. Kdaj in če jo bodo sploh zgradili, se še ne ve. Jasno bo, ko se bo za smeli projekt našel kupec.