Zakorakali smo v mesec december, zadnji mesec v letu 2016. December, gruden, ali kot ga marsikdo pozna tudi pod besedama "Veseli december", je mesec obdarovanj, številnih praznikov in preživljanja časa z svojimi bližnjimi.

Večina navtikov trenutno počiva in polni baterije za naslednjo sezono, ki se bo za marsikoga pričela že v zelo zgodnjem stadiju pomladi. Vendar ker je do takrat še kar nekaj časa, nam v prazničnem decembru ostane velik časa za pripravo na sezono in tudi priložnost, da lahko dobimo več - za manj.

POZOR! KOMPLET SI LAHKO SESTAVITE SAMI!

V spletni trgovini, ki ponuja več kot 1000 različnih artiklov, lahko sami preverite ponudbo in si v spletni košarici sami sestavite svoj komplet dodatne opreme. Vsi artikli so že v osnovi znižani za -15%, ob vsakem dodatnem pa vam spletni sistem samodejno izračuna dodatni popust. To pomeni, da ob nakupu že samo dveh artiklov, bo vaš celoten nakup znižan za -20%! Ob nakupu treh ali več, pa bo celoten nakup znižan za kar -30%!

Obiščite spletni naslov www.motonautika-shop.com, preverite ponudbo, obdarite svoje najbližje oziroma poskrbite za brezskrbne navtične dogodivščine v najbolj prazničnem mesecu v letu! Pohitite - zaloge so omejene!

Za več informacij pišite na marketing@moto-nautika.com, ali pokličite na 02 620 26 01.