Vas že skrbi, kam boste shranili vaše plovilo po zaključenem dopustu? Ga ne želite voziti več 100 km do doma in pustiti na dvorišču propadati preko zime? Obstaja boljša rešitev!

Slovensko podjetje Arch nudi celotno rešitev vašega problema. V neposredni bližine Zadarske luke Gaženica imajo lastno suho marino. S plovilom priplujete do luke, za ostalo poskrbijo oni. Plovilo dvignejo iz vode, operejo, konzervirajo za zimovanje, odpeljejo do suhega priveza, ter ga preko zime skladiščijo v pokritem in suhem prostoru. Poskrbljeno je tudi za varnost. Celotna suha marina, tako pokriti del, kot zunanji del sta pod stalnim video nadzorom ter zavarovana pred vandalizmom, krajo in požarom. Za vaše plovilo vam tako ni potrebno skrbeti.

Plovilo lahko v suhi marini hranite preko celega leta in ga spustite v morje le v času, ko ga potrebujete. Če boste pluli dlje časa, se lahko odločite za mesečni ali večmesečni suhi privez ali pa le dnevni. Ugodno ponudbo hrambe si lahko ogledate na naslednji povezavi: Ceniki.

Več o storitvah navtičnega podjetja Arch d.o.o. si lahko ogledate na tej povezavi. Za vsa vprašanja so vam na voljo na številkah 00 386 7 8146 470 (SLO) ali 00 385 98 478 479 (CRO).