Plovilo Sessa Marine Key Largo 24 z izvenkrmnim (ali notranjim) motorjem je kompakten, popoln in hiter čoln, ki preprosto želi biti opažen. Key Largo 24 je prenosljiv s prikolico in ima veliko domiselnih rešitev, ki nadaljujejo in izboljšujejo raven udobja in bivalnosti prejšnjih plovil linije Key Largo; dovolj je videti prostorno sončno palubo na premcu, dopolnjeno z ležalnikom v prostoru kokpita in kompletom blazin z zaprtimi celicami, ki so UV in vodoodporne. Sicer gre za najkrajšo različica v liniji Key Largo, pa vendar meri kar 6,90m in ima sprednji del premca oblikovan v veliko površino za sončenje, t.i. sundeck ploščado. Pod njo je kabina z ločenim toaletnim prostorom. Premična sončna ploščad se zaključuje s krmarsko konzolo, za katero se nahaja krmarska klop. Kokpit je prostran in izdelan večnamensko. Konzola ponuja ogromno prostora za stikala, merilne instrumente, navigacijo, kompas, radio in zvočnike. Od premca do krmarske konzole je po boku močna inox ograja, pošteno odmerjeno je držalo na zrcalu kokpita, zaupanja vredno pa delujejo tudi privezne bitve.

 

OSNOVNA OPREMA

V osnovni ceni plovila najdemo kar nekaj opreme. Čoln je opremljen z vsemi blazinami (ki so vodoodporne in UV odporne), tako notranjimi kot zunanjimi, rezervoarji za vodo (45l) in gorivo (271l), teleskopsko lestvijo za v vodo, hidravličnim sistemom upravljanja z motorjem, avtomatsko kalužno črpalko, navigacijskimi lučmi, itd. Notranjost je v celoti iz hrastovine z dvojno posteljo in montažno mizico. Pripravljen je tudi prostor za hladilnik in kot že prej omenjeni električni Marine WC.

 

TEHNIČNE LASTNOSTI

  • Dolžina: 6,90 m
  • Dolžina EC Certifying: 6,80 m
  • Širina: 2,50 m
  • Teža: 1660 kg
  • Maksimalna moč motorja: 184kw (250KM)
  • Rezervoar goriva: 270 l
  • Rezervoar vode: 145 l
  • Maksimalno število oseb: 8
  • Št. ležišč: 2

 

Plovilo je na voljo na ogled v prodajno - servisnem centru MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

 

VEČ INFORMACIJ

Več inforamcij pri uvozniku plovil v Slovenijo, Moto-nautika.

Za vsa ostala plovila in informacije so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila: prodaja@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 00386 31 300 205.

Vabljeni tudi na ogled celotne aktualne zaloge plovil na naslovu: https://moto-nautika.com/zaloga-plovil/