Prijatelji, člani, znanci, partnerji, pokrovitelji dosedanjih dogodkov in ljubitelji navtike, morja in sonca vabljeni na poslovilni večer z Davidom od Burin Yachting Cluba.

Rdeča nit večera bo torej »poslovilc Davida« od Burina. Večer bomo preživeli ob DJ glasbi zelo družabno in zabavno. Imeli bomo čas za druženje, Kalčo BYC turnir – ročni nogomet dvojice (nagrade), Pikado BYC turnir – 301 posamezniki (nagrade), se ob dobri pogostitvi (BP Taste, Kroky Gourmet, Klobasarna in kmetija Roštohar) pogovorili, se obdarili in marsikoga razveselili s številnimi majicami treh mornarjev ter naredili plane za prihajajoče leto.

V nočni del bomo vstopili z ognjemetom, torto in penino ter se prepustili house ritmom in zaplesali. Prihaja DJ Dave Manali in presenečenje. Poleg presenečenja pa imamo pripravljeno tudi nagrado za »Dress Code« zmagovalko in zmagovalca. *Dress Code / Cat Eye and red lips (woman) & Cap and Glasses (men).

Ne potrebujemo daril in obdarovanja – želimo si le pravo družbo, ki je vrsto let podpirala dogodke Burina in Davida in jih je pripravljena v novi obliki in družbi še naprej.

čez 4 dni traja 8 ur

Regata za razrede: OPN

čez 6 dni traja 1 dan

Pridruži se nam na tradicionalni prednovoletni zabavi prijateljev Just Perfect Y.C- ja. Dobimo se v NIX-u v soboto, 22.12.2018 od 20 ure naprej. Naslov: Dobrave 1, Trzin.

Dress code: Black & White! Navtični party & dance večer bomo pričeli ob 20.00 z welcome drinkom in druženjem.

Ob 21:00 ne zamudite razglasitve Just Perfect zmagovalcev Viške regate in podelitev nagrade za največkrat lajkano fotografijo s te regate.

Sledi že tradicionalna, vsem dobro znana Just Perfect zabava s plesom do jutra! Kot vedno je tudi letos obvezen vpis na guest listo!

Vstopnine NI - konzumacija 10€ (welcome drink + izbrana pijača)

Prijavo pošlji na info@justperfect.si; pogoj za vpis na guest listo je LIKE uradne Just Perfect Y.C. FB strani (če tega slučajno še niste naredili v letošnji ali preteklih sezonah).

Pohiti, da ne ostaneš zunaj, prijave so OMEJENE! Črna ali bela? Oboje? Vpis na guest listo & več info: info@justperfect.si, 041 975 246 (Ana). Sea U There!

čez 6 dni traja 8 ur

Regata za razrede: L47 RAD LAS OPT

čez 12 dni traja 3 dni

Udeležite se našega edinstvenega izobraževalnega programa za pridobitev mednarodno veljavnega izpita za čoln, s katerim lahko upravljate čoln do dolžine 24m ne glede na moč motorja.

Tečaj za voditelja čolna traja 16 šolskih ur in ustreza izpitnemu programu Uprave RS za pomorstvo.

Tečaj poteka po preizkušenem sistemu kombinacije predavanj, praktičnih vaj iz vozlov in navigacije ter primerov iz prakse, ki jih dopolnjuje več kot 110 kratkih videovsebin. Vodijo ga izkušeni predavatelji, ki se 100% posvetijo tečajnikom, tako da so ti dobro pripravljeni na izpit in znajo odgovoriti na več kot 420 možnih izpitnih vprašanj.

Na tečaju prejmete našo najsodobnejšo literaturo in pripomočke, ki jih boste uporabljali na tečaju in doma za pripravo na izpit:

 • Priročnik za voditelja čolna na morju,
 • Priročnik za voditelja čolna na celinskih vodah,
 • Priprava na izpite za čoln - Vprašanja z odgovori,
 • Navigacijska karta - Tržaški zaliv,
 • Priročnik 15 minut za popolno plovbo,
 • vrvico.

5x zakaj je Spinaker® najboljša izbira

 • tečaj za voditelja čolna je del edinstvenega izobraževalnega programa,
 • najsodobnejša literatura,
 • videovsebine za podporo učenju,
 • 96% uspešnost na izpitih za čoln,
 • več kot 15 let izkušenj v navtičnem izobraževanju.

Prijave sprejemamo na tej povezavi.

čez 23 dni traja 2 dni