Priznano navtično podjetje Navtronic d.o.o., je v Ljubljanskem Emporium-u za vas odprlo vrata nove specializirane navtične trgovine SAILOR. V njihovi ponudbi boste našli skrbno izbrane znamke svetovno priznanih proizvajalcev navtične opreme.

V njihovem širokem asortimanu boste lahko izbirali med najkvalitetnejšimi navtičnimi oblačili ter obutvijo znamke Adidas, ki se letos s Sailing kolekcijo premierno predstavlja svetovni navtični javnosti. V svojo ponudbo so prav tako vključili priznani severnjaški znamki Sail Racing ter Dubbary, na voljo pa je tudi bogat program jadralskih dodatkov Gill. Poleg oblačil in obutve boste v trgovini lahko našli tudi vodotesne torbe in nahrbtnike znamke Overboard ter uporabne pripomočke znamk Robship ter Spinlock, za varno in prijetno preživljanje morskih trenutkov.

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju navtične elektronike, so pravi naslov za nasvet in podporo pri izbiri elektronske opreme plovila. S širokim naborom izdelkov (Raymarine, Garmin, Fusion, itd.), vas bodo strokovno usmerili v pravilen nakup.  

V trgovini SAILOR bodo z veseljem prisluhnili vašim željam in vam s širokim naborom produktov ostalih kvalitetnih znamk, ponudili najboljšo rešitev.

Obiščete jih lahko vsak dan, od ponedeljka do sobote, med 9h in 20h, v spodnji etaži ljubljanskega Emporiuma.

Fotogalerija: Sailor - nova navtična trgovina v Ljubljani