Grand silver line S520L je napihljiv čoln s trdim dnom, narejenim iz poliestra, katerega oblikovna značilnost je globok V poliestrskega trupa in HSN sistem.

ZUNANJOST

Tubusi so lahko izdelani iz PVC-ja, ki je boljši material od myrasola, iz katerega je izdelana večina manjših modelov. Seveda se lahko kupec odloči tudi za nakup izbranega Grand napihljivega čolna s tubusi iz drugega materiala. Izbira lahko med mirasolom, PVC-jem in hypalonom. Čoln je za svojo dolžino dokaj dodelan, saj ima na krmi radarski lok iz dvojne nerjavne cevi, na katerega so v osnovni izvedbi pritrjene pozicijske luči, nanj pa je moč dograditi sireno, GPS ali VHF anteno in podobno.

HSH sistem poveča stabilnost, vzgon in nosilnost trupa sta podobni kot pri ostalih modelih. Plovba s tem modelom je hitra in stabilna. Plovba z grandom 520 je v normalnih plovnih okoliščinah prijetna, potniki pa se lahko počutijo zelo varno, saj so objeti s tubusi, pod njimi pa je trdno in odlično oblikovano dno.

PALUBA

Pred lokom je klop za krmarja in sokrmarja, ki sedita za asimetrično postavljeno krmarsko konzolo, katera ima vgrajeno zatemnjeno vetrobransko steklo, ki ga varuje lok iz nerjavne cevi. To lahko uporabimo, saj je mišljena tudi kot ročaj za oporo pri premikanju po čolnu. Premec je sestavljen iz treh delov, ki skupaj tvorijo sončno ploščad. Prvi del je klop, ki se naslanja na krmarsko konzolo, drugi del sedišče na skrajnem koncu premca, tretji pa vložek, ki ga lahko vstavimo med obe klopi, ga opremimo z blazino ter s tem spremenimo celoten prednji del. 

ZAKAJ IZBRATI S520L

Športno dnevni čoln Grand silver line S520L je še eden v seriji iz kvalitetne družine Grand. Tubusi iz PVC-ja in trdno dno iz poliestra ter zelo dobra izdelava so garancija za dolgo življenjsko dobo. Kot vsi drugi modeli ima tudi ta HSS sistem trupa, ki omogoča povečano stabilnost in nosilnost plovila. Notranjost je opremljena s krmarsko klopjo za dve osebi, krmilno konzolo in sončno ploščadjo v premcu. Praktično pod vsakim delom nadgradnje je uporaben skladiščni prostor. Dodatek za boljši videz je radarski lok, na katerem so nameščene pozicijske luči.

CENA GUMENJAKA NA ZALOGI V KOMPLETU Z YAMAHA F40/60:

Skupaj: 16.796 €

Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 313€/mes

Več o čolnu in dodatna oprema: Grand Silver Line s520l

--------------------------------------------------------------------------

Več informacij o plovilih Grand je na voljo pri zastopniku za Slovenijo in Hrvaško, Moto nautika d.o.o., Ptujska cesta 63, Miklavž pri Mariboru,  Telefon:  +386 (0)2 629 04 00, GSM:  +386 31 386 951,  E-naslov:  info@moto-nautika.com, http://www.grandboats.si/

V primeru nakupa pri generalnem uvozniku, vam lahko dodatno še ponudijo:

– 10% popust na vse nadaljnje servisne storitve.

– NULTI servis motorja GRATIS (v primeru nakupa izvenkrmnega motorja).

– 10% popust na dodatno navtično opremo (rešilni jopiči, sidra, vrvi ipd..).

– Po želji v vašem imenu uredijo registracijo plovila, izdelajo vam registracijsko nalepko za vaš čoln, uredijo zavarovanje, …

– Nudijo vam ustrezno garancijo za nakup.

– Skupaj z  svetovalci poiščejo najbolj primerno plovilo, ki bo zadovoljilo vaše zahteve.

– Ker je “količinski” nakup vedno ugodnejši, vam v primeru nakupa kompleta, ponudijo najugodnejše pogoje, ki jih lahko dobite.