Oblikovalski studio NaoYacht D&E je predstavil novo jahto Sensation II, ki bo v dolžino merila 105 m.

Nova lepotica je pravzaprav transformacija svoje predhodnice, jahte z imenom Sensation, ki v dolžino meri 80m. Večja sestra bo 25m daljša, v širino bo merila 14,5m, ugrez pa bo znašal 4m. Za pogon bosta skrbela dva motorja z močjo 3800 KM in bosta zadostovala za plovbo s hitrostjo do 19 vozlov. Rezervoarji za gorivo bodo imeli prostornino 350.000 litrov, za vodo pa 160.000.

Jahta bo razkošna in prostorna. Imela bo 1550 m2 notranjih prostorov. Namenjena bo do 18 gostom in 32 članski posadki. Na petih krovih  bo ena lastniška kabina, štiri VIP kabine in štiri kabine z dvojno posteljo. Lastniška kabina bo v premcu na prvem krovu in bo imela enostaven dostop do helikopterske ploščadi. Lastnik bo imel na voljo tudi privatni masažni salon, kopalnico, garderobno sobo, privatni salon in študijsko sobo ali pisarno. VIP kabine bodo na glavnem krovu. Vse imajo enkraten razgled, balkon, kraljevsko velikost postelje, lastno kopalnico. Zaradi praktične razporeditve kabin bo jahta primerna tudi za charter.

V podpalubju je 15 kabin namenjenih posadki, ločena glavnemu inženirju, kapitanova kabina pa je na drugem krovu.

Jahta bo imela dve jedilnici, salon, ki se lahko spremeni v kinodvorano, bar, kavarno, telovadnico z razgledom, masažni salon in sobo za relaksacijo.

Zunanje površine bodo merile 753 m2. S premca krova je dostop do lastniške kabine. Pred njo je prostorna sončna ploščad in pristajalna ploščad za helikopter. Na krmi bo bazen velikosti 8x4m, ki se ga po  potrebi lahko pretvori v ploščad za helikopter. Poleg bazena je velika sončna ploščad, zunanja jedilnica jacuzzi in bar. Tretji krov je v celoti odprt. Namenjen je sproščanju in uživanju v enkratnih pogledih na okolico jahte. Tudi tu bo jacuzzi, bar in prostor za sproščanje.

Kdaj bo jahta zgrajena in zaplula še ni jasno. Počakati bo potrebno na kupca.