Čeprav je Ranieri International eden vodilnih izdelovalcev velikih plovil, pa je prvi poskus nad 11 metrov vsekakor velik zalogaj. Ranieri je znan po kvalitetni izgradnji in očesu za detajle, serija Cayman pa je še dodatno zagotovila zagotovila, da znajo razmišljati na veliko. Debitantski Next 370 SH je zaključni preizkus ladjedelnice v Soveratu, južni Italiji.

Ustvarjalci tega 11-metraša so pred izidom bili s praznimi listi postavljeni pred možnostjo ponavljanja znanih izbir ali izbrati nekaj inovativnega v smislu izgleda in tehnike gradnje. Seveda so izbrali drugo možnost, zahvaljujoč kvaliteti izdelave se lahko pohvalijo z A certifikatom v kategoriji dizajna, in tako je novi Next 370 SH pred nami.

Poleg dejanskih novosti pa Next 370 SH ponuja tudi inovativne rešitve na zelo klasični postavitvi. Jedilni kot, žar, stoli in armaturna plošča so na znanih mestih in vgrajeni z enako natančnostjo kot vse ostale podrobnosti.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU: Ranieri Next 370 SH

OGLED PLOVIL RANIERI NA ZALOGI // SUNDECK LINIJA // SLOVENIJA (Miklavž na Dravskem polju):

RANIERI SHADOW 19

Najmanjši član družine Sundeck, Ranieri Shadow 19, niti najmanj ne zaostaja za večjimi člani družine. Ima prostoren krmarski del in sprednjo ploščad za sončenje. Gre za izredno raznolik čoln, ki bo postal nepogrešljiv del družine pri ribolovu, sprostitvi, potapljanju, smučanju na vodi ali pa pikniku z družino ali prijatelji. Sprejme 7 oseb in ponuja dve ležišči, pri svojih 5,65m pa tehta le 672kg, tako da ga boste na prikolici lahko vzeli s seboj praktično kamorkoli. Ponuja možnost vgradnje rezervoarja za vodo in gorivo, poganjate pa ga lahko z motorjem moči do 140KM. Je okreten in stabilen, tako da se bo odlično odnesel med vožnjo in med mirovanjem. Zaščitna ograja iz nerjavečega stekla bo še dodatno zaščitila otroke na krovu in služila kot držalo med plovbo. Majhen, a strupen!

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU: Ranieri Shadow 19

RANIERI SHADOW 20

Ranieri Sundeck Line SHADOW 20 nam ponuja komfortne lastnosti čolna, kot je manjša kabina z možnostjo WC-ja, ki se skriva v sprednjem delu čolna pod zelo prostornim sprednjem ležiščem, pokritim z blazinami. V sami kabini imamo možnost vgraditve hladilnika, kjer so tudi ležišča – dovolj velika za 2-3 osebe. Zunanjost čolna je izjemno elegantna in prepredena z detajli, ki bodo očarali tudi najbolj ostro oko. V zadnjem delu je priročna kuhinja z umivalnikom, za katero pa ni potrebno skrbeti, da nam bo zavzela prostor. Armaturna plošča je zelo pregledna, pred njo pa se nahaja zatemnjeno vetrobransko steklo, ki ščiti krmarja, prav tako pa dela senco vgrajenim instrumentom, ki so tako bolje vidni. Krmarska klop je udobna, z naslonjalom in omogoča sedenje krmarju in sokrmarju.

VEČ INFORMACIJ O PLOVILU: Ranieri Shadow 20

GENERALNI UVOZNIK ZA SLOVENIJO IN HRVAŠKO - MOTO-NAUTIKA d.o.o.

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci iz podjetja MOTO NAUTIKA, preko emaila: info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.