Z letošnjim letom se je čarterska flota jadrnic na Jadranu povečala še za 8 novih (letnik 2017) jadrnic Jeanneau Sun Odyssey 389.

Jadrnice Jeanneau Sun Odyssey 389 v dolžino meri 39 čevljev oziroma 11.75m. Je idealna jadrnica za preživljanje družinskega dopusta ali organizacijo team buildinga. Ima tri kabine  s šestimi ležišči, tri ležišča pa so na voljo še v salonu. Desni del sedežne garniture lahko spremenimo v dvojno posteljo, deveto ležišče pa je na drugi strani salona v levem boku in je dovolj prostorno za prenočevanje ene osebe. Za salonom je prostorna kuhinja v obliki črke L z dvojnim pomivalnim koritom, kuhalnikom s pečico in prostornim hladilnikom. V vseh sobah so številne omare za shranjevanje prtljage, ki se ne bo nabirala v kabini.

Flota osmih jadrnic je v izhodiščni marini Mandalina pri Šibeniku. Je odlična izhodiščna točka za plovbo po srednje dalmatinskih otokih Prvič, Kaprije, Zlarin, Tijat, Kakanj in Žirje ali pa plovbo do Skradina in ogleda slapov Krke. V tedenskem dopustu so iz marine dosegljive tudi eksotične destilacije, kot je Bol na Braču oziroma Pakleni otoki pri Hvaru, do koder je le 50 nmi plovbe.

Za floto novih plovil Jeanneau Sun Odyssey 389 skrbi čartersko podjetje Just Perfect Yacht Charter. Vse informacije o plovilih in najemu lahko dobite na tej povezavi, telefonu +386 51 604 395 ali elektronski pošti: info@justperfect.si.