Ta model vodnega skuterja je preprosto izpolnitev vseh želja za tiste, ki zahtevajo visoko stopnjo zmogljivosti. Neverjetno močno in elegantno plovilo izjemnega videza z močnim in okretnim trupom natančno in predvidljivo odgovori na vsak ukaz voznika – in to v trenutku.

ZAKAJ GP1800
Že sama kratica »GP« daje vedeti, da ta waverunner prihaja iz dirkaških krogov. Je izjemno močan predstavnik modelov GP, ki so se izkazali za zelo zaželene med poklicnimi vozniki. Športno plovilo znamke YAMAHA ni znano le po svojih odličnih zmogljivostih, ponaša se tudi z izrednim videzom.

ZMOGLJIVOST »TORPEDA«
GP1800 in njegov trup sta izdelana iz lahkega materiala NanoXcel2, ki med vožnjo kar reže morsko gladino in valove. Njegov odlično oblikovan podvodni del trupa se kljub visoki hitrosti ne upira in se odlično odziva na ukaze voznika.

Ko boste pritisnili ročico za plin, boste v trenutku občutili moč zelo zmogljivega Yamahinega SVHO agregata, ki vam nudi zalogo moči v vsakem trenutku in vas osupne z dih jemajočimi pospeški. GP1800 je opremljen s tehnologijo in sistemom RiDE, z levo ročico pa v trenutku preklopimo na vzvratno vožnjo. Nadzor sistema RiDE ne deluje kot zavora, čeprav bistveno upočasni vožnjo, predvsem pa zelo pomaga pri pristajanju z izredno natančnostjo.

VARNOST

YAMAHA je v GP1800 namestila inovativni sistem, imenovan Low-RPM Mode, ki bo zagotavljal še lažje upravljanje in več varnosti. Z vklopom možnosti L (nizki vrtljaji) boste omejili najvišjo hitrost, kar bo še posebej pripravno pri natančnem manevriranju. Na vodnem skuterju sta nameščeni tudi dve vzvratni ogledali, ki bosta še dodatno pripomogli k varnejši vožnji.

Vodni skuter ima vgrajen varnostni gumb, s katerim onemogočite vžig motorja in tako preprečite naključni zagon ali krajo vodnega skuterja.

UPORABNOST & ZABAVA

Čeprav pri športnih in dirkalnih različicah to ni tako pomembno, si vseeno marsikateri voznik želi priročnega prostora za shranjevanje. Tega novi GP1800 premore veliko. Da bodo vaši predmeti na suhem, je na razpolago tudi vodotesni predal pod enojnim sedežem. To pa še ni vse, za sproščujoče užitke na vodi bo poskrbelo držalo za pijačo, ki se nahaja ob predalu za shranjevanje.

GP1800 je namenjen za vožnjo do 3 oseb, še tri pa boste lahko pripeli na vlečno kljuko in jih peljali na tubah. Zabava zagotovljena!

Udobje med vožnjo omogočajo talne obloge Hydro-Turf in mehka stopnica za ponovno vkrcanje.

ZADNJA PRILOŽNOST ZA NAKUP

Letošnje kvote vodnih skuterjev počasi prihajajo k koncu, zato kontaktirajte prodajno servisni center MOTO-NAUTIKA in si zagotovite enega izmed zadnjih YAMAHA GP 1800. Za vas so dosegljivi na tel. številki - 02 629 04 02 ali preko mobilnega telefona - 031 386 951.

Da pa bo vse skupaj še enostavneje - preprosto izpolnite obrazec na povezavi: TUKAJ

Več informacij: +386(0)2 629 04 00 ali info@moto-nautika.com