Advent na Kvarnerju

Proti koncu koledarskega leta veliko kvarnerskih destinacij pripravlja zanimive adventne in božične programe, festivale ter vrhunske kulinarične zgodbe. Polepšajte si začetek zime in se nam pridružite na božičnih in novoletnih praznovanjih, kjer vas pričakuje veliko lepih presenečenj.

»ADVENT NA KVARNERJU, 2.12.2023 - 7.1.2024

Na Kvarnerju se pripravljajo izjemno zanimivi adventni programi. Po celi regiji bodo potekali zabavno-glasbeni programi, humanitarni koncerti, za najmlajše pa so pripravljene številne otroške delavnice, igralnice, druženje z dedkom Mrazom in drsališča ob morju.. Božično-novoletni prazniki bodo še posebej veseli v Opatiji, Reki, Bakru, Crikvenici, Novem Vinodolskem,Vinodolu, Mošćenički Dragi, otokih Rab, Krk, Cres, Lošinj ter v Gorskem kotarju, Fužinah, Vrbovskem in Delnicah, kjer vas pričakuje Delniška adventna pravljica.

SILVESTROVANJA NA KVARNERJU

Zakaj ne bi novega leta 2024 pozdravili na Kvarnerju v objemu morja in sonca? Na Silvestrovo se pripravljajo številni odlični hoteli, kot so Hilton Costabella na Reki, hotel Malin v Malinski, hotel Ambasador v Opatiji ali pa Ikador v Iki in Kukuriku v Kastavu. Skoraj vse destinacije organizirajo silvestrovanje na prostem, še posebej zanimivo bo tradicionalno slovo od starega leta 31. decembra 2023 opoldne v Fužinah v Gorskem Kotarju.

»JESEN NA ČAVJI«, 27.10.-15.12.2023, ČAVLE

»Jesen na Čavjih« vam ponuja številne zanimive dogodke, kot so gledališke predstave, koncerti, razstave in aktivnosti na prostem. Sprehodite se do Platka in uživajte na Grobniku.

 »OPATIJA - OAZA ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA, 16.9.-16.12.2023, OPATIJA

Opatija, prepoznavna po večstoletni tradiciji zdravstvenega turizma, vabi vse zainteresirane, da se pridružijo novemu ciklu nordijske hoje v okviru projekta »Opatija – oaza zdravja in dobrega počutja«. Poleg sprehodov in športnih programov bo projekt » Opatija – oaza zdravja in dobrega počutja« so vključeni tudi številni opatijski hotelirji, pa tudi »spa & wellness« centri, ki svojim obiskovalcem ponujajo posebne ugodnosti in tretmaje.

45. Ri ROCK, 15.-16.12.2023, REKA

V kultnem reškem klubu »Palach« dva dni, od 15. do 16. decembra, poteka eden najstarejših in najbolj znanih glasbenih dogodkov v regiji. Izbrane avtorske zasedbe iz Primorsko-goranske in Istrske županije bodo imele možnost nastopiti v revijalnem delu, poleg znanih imen hrvaške glasbene scene.