Ne zamudite največjega navtičnega dogodka v letu 2024!

Elan Yachts je že desetletja prisoten na največjem navtičnem dogodku v Evropi, salonu plovil Boot Düsseldorf. Dogodek postavlja nove mejnike v navtični industriji in iz leta v leto postaja pomembnejši. S svojim začetkom v mesecu januarju najavlja novo navtično sezono.

Na letošnji prireditvi, ki bo potekala med 20. in 28. januarjem, bo ladjedelnica Elan predstavila modela Elan Impression 43 in Elan E6, najnovejši jadrnici iz njihove flote. Elan E6, ki je hitra potovalna jadrnica z izjemnim stilom in udobjem, ter Elan Impression 43, ki je znana po izjemni kombinaciji udobja in izjemnih jadralskih lastnostih. Poleg dveh razstavljenih modelov se boste na Elanovi stojnici virtualno sprehodili skozi nedavno napovedano novo jahto Elan GT6 Explorer. Novost je dokaz Elanovega vstopa v razvoj plovil za dolga križarjenja.

Če bi radi vstopili v svet Elanovih jadrnic in si v miru podrobno ogledati plovila, si lahko predhodno rezervirate VIP-ogled, ki ponuja edinstvene ugodnosti:

  • VIP ogled plovila
  • Ogled plovil mimo čakalne vrste
  • Dostop do Elanove kavarne, spokojne oaze v živahni razstavi, z najboljšo kavo

Registrirajte se za VIP dostop!

Število mest je omejeno! Zato se prijavite za VIP-ogled najkasneje do 15. januarja 2024 in si zagotovite ekskluzivno izkušnjo. Razpoložljivost je po principu, kdor prvi pride, prvi melje. V Elanu predvidevajo, da se bodo mesta hitro zapolnila. Če imate za ekipo Elana dodatna vprašanja oziroma zahteve, bodo veseli, da jih kontaktirate.

Elan Yachts vabi ljubitelje jadranja, da se prijavijo na VIP-ogled plovil na salonu Boot Düsseldorf preko te povezave:

REGISTRACIJA