Technohull

Technohull 38 Grand Sport Super Fast je novost iz ladjedelnice Technohull. Ladjedelnica, ki slovi po izjemno hitrih, luksuznih in kakovostnih gumenjakih, je predstavila 12 m dolg čoln, ki lahko pluje s hitrostjo kar 100 vozlov.

Vodna raketa nosi ime 38 Grand Sport Super Fast. V dolžino meri 12,2 m opremljena pa je s tremi motorji Mercury 450R SM, ki skupno razvijejo kar 1350 KM. Zaradi izjemno učinkovitega trupa in močnih motorjev je novi Technohull sposoben zapluti s hitrostjo več kot 100 vozlov.

Standardna različica plovila je bila predstavljena leta 2019. Poleg vitkega trupa z globokim V in stopničastim dnom, ki zmanjšuje vodni upor, je bil perfekten kandidat za nadgradnjo v super hitri gliser. Oblika trupa mu omogoča plovbo po odprtem morju v nekoliko višjih valovih. Kljub temu da gre za izjemno hiter čoln, niso pozabili na udobno plovbo. Čoln ima sončno ploščad in kabino v premcu. Za udobno hitro plovbo pa so nameščeni sedeži z blažilci. S polnim rezervoarjem goriva je njegov doseg 220 nmi.

Več informacij o plovilih TechnoHull pri uradnem zastopniku za Slovenijo:  www.mennyacht.com