V Hyeresu jadralci na Regati zadnje priložnosti, pa tudi tisti iz že uvrščenih držav, nadaljujejo z nastopi. Ponovno so imeli zelo nestabilen veter, tako po moči kot po smeri. 

Fantje v formuli kite so odjadali štiri regate. Toni Vodišek je prijadral dve zmagi, eno 12. mesto in en DNC in še naprej ostaja trdno na drugem mestu. 

Flota 470 mix je odjadrala dva plova. Tina Mrak in Jakob Božič sta ju končala na 6. in 9. mestu in ostajata skupno četrta. Martin Fras in Mija Škerlavaj sta bila v prvem plovu 22., v drugem pa 20. tudi onadva ostajata na istem, 26. mestu.

Še naprej odlično jadrata tudi naša mlada jadralca v razredu iQFOiL, ki sta po današnjem dnevu oba uvrščena med deseterico. Obe skupini, moška in ženska, sta odjadrali po pet regat. Val Eržen jih je končal na 9., (17.), 13., (43.) in 3. mestu in je uvrščen na 9. mesto. Lina Eržen je od petih regat tri končala na tretjem mestu in tudi ona je po današnjem dnevu deveta. Igor Eržen: “Imeli smo super pogoje in tekmovanje je potekalo gladko. Vozili smo slalom.”

Dekleta razreda formula kite so odjadrala tri regate. Marina Vodišek jih je končala na 5., 8. in 7. mestu, skupno je napredovala na osmo mesto.

Žan Luka Zelko v ILCA 7 ja prvi dnašanji plov končal na 56. mestu in drugega na 22. mestu, skupno je na 39. mestu. Luka Zabukovec je današnja dva plova končal na 46. in 61. mestu, skupno je 61.

Dekleta v ILCA 6, kjer jadrata naši Lin Pletikos in Alenka Valenčič, danes zaradi preveč nestabilnih razmer niso jadrala. a za jutri je na srečo jutri napovedanega nekoliko več vetra.