Za vse skipperje, ki se odpravljate na jadranje smo pripravili posebno ponudbo Rio Mare tunine v oljčnem olju.

Tunina Rio Mare je že od nekdaj najbolj razširjena in najbolj priljubljena tunina v Sloveniji. Je povsem pristna jed, brez konzervansov in umetnih arom, polna fosforja, beljakovin in nenasičenih maščobnih kislin. Razlog za njeno priljubljenost je v tunini sami. Rio Mare uporablja visokokakovostne tune, ki živijo le v najbolj čistih odprtih morjih. Zaradi tega je njihovo meso značilne rožnate barve, nežnega okusa, čvrstega mesa, a vendar mehke strukture.

Tunina Rio Mare je skrbno obdelana, s čimer je poskrbljeno, da je na vaši mizi vedno kakovostna, okusna tunina, “tako mehka, da jo razneži že grisin”. Zaradi svoje vsestranske možnosti uporabe je cenjena v večini slovenskih družin (še posebej radi jo imajo mladi in otroci) in bo vsekakor nepogrešljiva tudi pri pripravi odličnih jedi na vaši jadrnici.

Je vedno odlična samostojna jed ali sestavina tako preprostih kot bolj zapletenih jedi: testenin, rižot, zelenjave, glavnih jedi, tramezinov, solat, itn.

Da bo priprava okusnih obrokov še lažja in ne boste nikoli ostali brez idej, vam svetujemo ogled odličnih receptov.

Posebna ponudba: RIO MARE tunina v oljčnem olju  4x80g x 12 kos  po ceni 39,90 EUR samo za naročnike eNavtike. Stroški pošiljanja 4,00 EUR. Redna cena izdelka je sicer 59,28 EUR. Akcija traja do 25.11.2014.


Naroči Tunina Rio mare 4x80g x 12 kosov

Na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli v naročilu, bomo poslali predračun za plačilo artikla.
Artikle vam bomo poslali takoj, ko prejmemo plačilo na naš račun!


Ime:
Priimek:
Elektronski naslov:
Naslov:
Pošta:
Poštna številka:
Telefon:
Kosov:
Pošiljko pošljite na moj naslov:
Potrditev nakupa: Da, potrjujem nakup