BURIN YACHTING CLUB in BURIN YACHT CHARTER sta tudi letos v restavraciji »GLAŽUTA« organizirali tradicionalno druženje vseh jadralk in jadralcev ter ljubiteljev navtike, IMPRESSION NIGHT.

Skupaj smo se spomnili najlepših trenutkov leta, ki se poslavlja in naredili načrte za prihajajočo jadralsko sezono ter si zaželeli vse dobro v Novem letu. 
Obiskovalci so uživali v kulinaričnih dobrotah restavracije Glažuta, odličnih kranjskih klobasah ljubljanske KLOBSARNE ter suhomesnatih izdelkih kmetije ROŠTOHAR. Poleg omenjenih dobrot so po grlu obiskovalcev stekla tudi Vina FREŠER ter pijače večera Bacardi Cola, Mojito in Razz Mojito.

Za dobre vibracije na odru in plesišču so poskrbele članice reške zasedbe YAMAS, ki so zbrane pospremile v navtično Novo leto pospremljeno s polnočnim ognjemetom.

Kot se za ta prednovoletni čas spodobi so bili obiskovalci deležni tudi lepih daril, ki so bila izžrebana med vsemi prisotnimi. Svoja darila so pod Burinovo smrečico pustili: Crocs, Klobasarna, Kmetija Roštohar, Restavracija Glažuta, eNavtika, Burin Yachting Club, Just Perfect Charter, Elan in Burin Yacht Charter.

Ob slovesu od starega in ob vstopu v Novo leto vam v Burin Yachting Clubu obljubljamo številna presenečenja in napovedujemo še več jadralskih dogodkov.

Vsem jadralkam in jadralcem, članom kluba, ljubiteljem navtike, poslovnim partnerjem in prijateljem želimo mirno morje, dober veter in SREČNO 2015!

Fotogalerija: Impression Night 2014