Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Ponent (hrvaško pulenat, punenat) običajno piha iz zahodne smeri. Značilno je, da se pojavi iznenada. Najpogosteje se pojavi ob hladnem vetru.

Je kratkotrajen nevihtni veter in povzroča visoke valove. Dosega jakosti vse do 12 Bf. Značileno zanj je, da prinaša kratkotrajen vendar močan dež. Kadar močno piha ga na hrvaškem imenujejo pulentada. Nevaren je v vseh zalivih, ki so odprti proti zahodu, saj v njih povzroča visoke valove. Najbolj nevaren je, ker so pojavi iznenada in ker je zelo redek veter.
Video prikazuje ponent v zalivu Čikat na otoku Lošinju, ki je odprt proti zahodu.

Komentarji