Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Večina ljudi nima nikoli možnosti stopiti na jahto, uživati v njenem razkošju in se počutiti kot pravi bogataš. Gliser v naravni velikosti, kjer lahko uživa šest oseb stane le 300 EUR.

Za borih 300 EUR sicer ni možno doživeti vsega razkošja, a občutek, da lahko s teboj uživa še pet tvojih prijateljev, je zagotovljen. Ne smemo pozabiti ne prednosti pred previm razkošnim gliserjem. Poraba goriva je 0,0 l/h, stroškov marine ni, vzdrževanje je minimalno in še bi lahko naštevali.

In kaj v resnici dobite za 300 EUR?

Na spletni trgovini Amazon se je pojavil napihljiv čoln v naravni velikosti motornega gliserja. Čoln sicer ni namenjen plovbi, a je na njem dovolj prostora, da lahko v morskih radostih uživa do šest oseb. Ima »krmno plavalno ploščad« z ročaji, ki omogočajo enostaven izhod iz vode, osem držal za kozarce in »vgrajen hladilnik« . V sredini so nameščena napihljiva sedišča, za udobno namestitev vseh vaših prijateljev v sprednjem delu, pred »vetrobranskim steklom« pa sončna ploščad na kateri je dovolj prostora za dve ali tri osebe.

Ta »ekstremno hitri« gliser lahko uporabljate na morju, na jezerih ali v domačem bazenu.

Nakup lahko opravite na spletni strani Amazon.com.

Vir: Amazon.com

Komentarji