Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Proti koncu koledarskega leta veliko kvarnerskih destinacij pripravlja bogate adventne in božične programe, festivale ter vrhunske kulinarične zgodbe. Polepšajte si začetek zime in se nam pridružite na božičnih in novoletnih praznovanjih, kjer bodo nastopali tako naši kot vaši priljubljeni glasbeniki.

ADVENT V OPATIJI, 29.11.2019 - 12.1.2020, OPATIJA

Advent v Opatiji prinaša mesec in pol dolgo uživanje v najlepših zimskih doživetjih. Drsanje ob morju, sladki vikend na Festivalu čokolade, atraktiven božični sejem pred Šporerjem z animatorji za otroke v jutranjih in popoldanskih urah, živa glasba v večernih urah ter kulinarični in zabavni programi na mestni tržnici – so glavni aduti najlepšega Adventa ob morju.

RIJEKA ADVENT, 30.11.2019 - 7.1.2020, REKA

V mesecu decembru vas na Reki pričakuje prava adventna pravljica. Letošnji advent vam prinaša že znane zabavne vsebine, kot so drsališče Morska snežinka, vlakec dedka Mraza, koncerti na Trgu Ivana Koblerja in Advent na Gradini. Poleg tega pa so vam na voljo tudi nove prireditve in lokacije.

NAJLEPŠI OTOŠKI ADVENT, 30.11.2019 – 7.1.2020, RAB

Advent na Rabu bo posebna kombinacija umetnosti in gastronomije ter zabave za vse starosti. Številni koncerti različnih glasbenih zvrsti, umetniške razstave domačih in gostujočih umetnikov in številne gledališke predstave bodo vir veselja ter dobre volje za vse obiskovalce.

Veliki finale »Najlepšega otoškega adventa« bo na silvestrski večer z odličnim koncertom enega najboljših hrvaških vokalistov Tonija Cetinskega.

KASTAV ADVENT TRAIL, 22.12.2019, KASTAV

Okrašen s prazničnim vzdušjem, v labirintu poti v gozdovih Loza in Lužina, brez zahtevnih dolžin in vzponov, je tek na 365 metrov visok hrib nad Kvarnerjem odlična izbira za zaključek sezone, druženje s prijatelji in uživanje v praznikih, z nepogrešljivim kuhanim vinom in flancati.

SLOVO OD STAREGA LETA V FUŽINAH, GORSKI KOTAR

Tradicionalni dogodek, ki poteka v središču Fužin v Gorskem kotarju, 31. decembra, kjer se opoldne (ob 12. uri) poslavljamo od starega leta s kuhanim vinom, klobaso in živo glasbo.

Komentarji