Zadnje iz eTrgovine

59.90€

Komplet potopisov jadralca Jasmina Čauševiča vsebuje 4 knjige:

  1. Šepet vetra in valov- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  2. Sam prek oceana- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  3. Skriti paradiž- potopis (redna cena: 24,90 EUR)
  4. Ljubezen pod jadri- ljubezensko erotični roman (redna cena: 16,90 EUR)

Redna cena kompleta: 91,60 EUR

Prednovoletna akcija do 31.12.: 59,90 EUR (prihranek 31,70 EUR)

Več o posameznih knjigah na povezavah.

 

O jadralcu Jasminu Čauševiču: 

Slovenski popotnik in jadralec Jasmin Čaušević, se je leta 2014 odpravil na pot okoli sveta. Pravzaprav to ne bi bilo nič nenavadnega, če se za to Jasmin ne bi odločil opraviti sam z družinsko serijsko jadrnico Bavaria 34, katero ni nič predelal in ne ojačal, da bi lahko zdržala široka morja in valovite oceane. Po prvi etapi od Poreča do Kanarskih otokov in drugi etapi od Kanarskih otokov do Karibov je napisal dve potopisni knjigi, v kateri je dodal ogromno jadralskih podatkov, ter s cenami prikazal, da je sanje mogoče odsanjati z minimalno količino denarja. Sedaj je na poti od Karibov do Avstralije, dolgi 12.000 NM. Bo naš solo jadralec po preplutem zahrbtnem Atlantiku lažje osvojil Pacifik v skoraj 30 dnevni neprekinjeni samotni plovbi? Vse izveste tukaj!

Njegovo jadranje po Pacifiku lahko spremljate v potopisu na naši spletni strani: Z jadri in vetrom po oceanih

Komplet potopisov - prednovoletna akcija

Zadnji video

Marinu Punat je prva in edina marina na svetu, ki svojim gostom omogoča storitev organiziranega polnjenja akumulatorjev na plovilu. V kolikor boste svoje plovilo opremili s pametnimi senzorji, ki spremljajo napetost baterij, vam bodo po opozorilu senzorjev delavci Marine Punat priključili vaše plovilo na elektriko. Takoj na začetku polnjenja boste prejeli e-obvestilo, da je bilo polnjenje začeto, enako pa tudi po stabilizaciji napetosti ob koncu polnjenja.
Začenši s 1. 12. 2019 lahko za vsa plovila, ki izpolnjujejo minimalne tehnično-varnostne predpogoje, ki jih navajamo v nadaljevanju besedila, lastniki naročijo polnjenje akumulatorjev po ugodni ceni le 9 EUR/ polnilni dan:      

  • plovilo mora biti opremljeno s senzorjem SENSE4BOAT za nadzor vseh akumulatorjev, ki se polnijo
  • motorna plovila morajo biti opremljena s sistemom za avtomatsko gašenje požara v stojnici ali pa s SENSE4BOAT senzorjem za nadzor temperature v motornem prostoru (senzor sponzorira marina)
  • jadrnice morajo biti opremljene s sistemom za avtomatsko gašenje požara ali pa s senzorjem dima v salonu (senzor sponzorira marina)
  • plovilo mora biti tehnično brezhibno, akumulatorji in polnilci pa morajo biti strokovno vgrajeni s strani proizvajalca ali pooblaščenega servisa
  • plovilo mora biti pred polnjenjem pripravljeno na način, da se priključni kabel nahaja na pomolu, vse varovalke pa morajo biti vključene v času polnjenja
  • za plovilo mora biti sklenjen letni sporazum za privez v morju

Ponudnik storitve bo mesečno zaračunaval opravljeno dejavnost glede na število opravljenih polnjenj. Vaši stroški so popolnoma predvidljivi, saj sta normalno potrebni le eno do dve polnjenji na mesec.

Več informacij na: 

Komentarji