Pred pričetkom poletne sezone, se je potrebno na plovbo, kar najbolj pripraviti. Poleg praktičnih znanj je pametno, da osvežimo tudi teoretična znanja, ki nam bodo pri plovbi vedno koristila. Ker je po toči zvoniti prepozno, smo pripravili akcijo v kateri si lahko dva priročnika, ki ju potrebuje vsako plovilo zagotovite tokrat po izjemni akcijski ceni.

Komplet Priročnik 15 minut za popolno plovbo in Priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS si lahko zagotovite po akcijski ceni.
15 minut za popolno plovbo +  Priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS = 16,90 + 24,90 = 41,80 – 9,00 EUR = 32,90 EUR. Za vsa plačila do 25.12 bomo dodali v komplet že kodo za uporabo simulatorja VHF GMDSS za obdobje enega meseca v vrednosti 9,00 EUR.

Zagotovite si komplet priročnikov po tej izjemni akcijski ceni in se pravočasno pripravite na poletno sezono. Akcija traja le do 25.12.2015.

Naročite komplet:
15 minut za popolno plovbo + Priročnik za upravljenje z VHF GMDSS + koda za simulator VHF GMDSS.

Vrednost kompleta 50,90 EUR - v akciji samo 32,90 EUR.
(Cena z DDV. Cena pošiljanja 4,80 EUR)

Na vaš elektronski naslov, ki ga boste navedli v naročilu, bomo poslali predračun za plačilo priročnikov.
Priročnike in kodo za simulator vam bomo poslali takoj, ko prejmemo plačilo na naš račun!


Ime:
Priimek:
Elektronski naslov:
Naslov:
Pošta:
Poštna številka:
Telefon:
Kosov:
Pošiljko pošljite na moj naslov:
Potrditev nakupa: Da, potrjujem nakup



O priročniku 15 minut za popolno plovbo:

V priročnik sta avtorja Gregor Jeretič in Tomaž Gregorič skrbno vključila več kot 10 let izkušenj podjetja v navtičnem izobraževanju in ga posvetili predvsem tistim, ki se s plovbo srečujete le občasno. Priročnik je vodoodbojen, odporen na sončno svetlobo, zvezan z nerjavečo spiralo, priročne oblike in formata.

Naj vas spomnimo ...
15 minut za popolno plovboje edinstven priročnik, s katerim boste lahko hitro in učinkovito osvežili vsa ključna navtična znanja in poskrbeli za brezskrbno izplutje, varno in prijetno plovbo ter pravilno in učinkovito ukrepanje v stiski.

Vaš nepogrešljivi osebni pomočnik vas bo pred plovbo, med njo in predvsem v kritičnih situacijah jedrnato in po korakih popeljal skozi vrsto praktičnih nasvetov in ukrepov, ki vas bodo hitro rešili marsikatere zagate.

O  priročniku za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS

Priročnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS je celovit vodnik za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS, primeren tako za začetnike kot tudi za izkušene navtike. Uporaben je tako za tiste, ki na navtično pot šele stopate, kot tudi za tiste, ki iščete dobre rešitve za večjo učinkovitost in varnost na morju.

Oblika priročnika vam omogoča, da ga imate vedno pri roki, ko boste želeli:

- pravilno komunicirati na morju,
- v primeru stiske pravilno poklicati na pomoč,
- spremljati vremensko napoved s postajo VHF,
- spremljati morebitne preteče nevarnosti in
- še mnogo drugega.