Najnovejši bowrider iz ameriške ladjedelnice Four Winns je zares prava paša za oči in ponuja dovolj prostora tudi večji družbi na daljših izletih.

Posebej izstopa široki premec, ki ga je moč z blazinami spremeniti v sončno ploščad, ali pa z namestitvijo mize postane prijeten jedilni kot ali prostor za druženje. Skladno s trendi na številnih trgih, kjer izvenkrmni motorji pridobivajo na popularnosti, ponuja možnost vgradnega ali izvenkrmnega motorja (OB). Tudi če izberete izvenkrmni motor, je kopalna ploščad skoraj enako razkošna. Prehod iz kopalne ploščadi v kokpit je na desni strani, sedežne klopi v kokpitu pa so v obliki črke U. Krmarski in sopotnikov sedež sta zelo udobna, opremljena s stranskimi nasloni za roke in poljubno nastavljiva. Tudi v kokpitu je za prijetnejše druženje moč namestiti mizo. Odlagalnih mest, ki so pod vsemi klopmi, zares ne zmanjka, tam sta tudi dve hladilni torbi, prostor za športne pripomočke pa je še v trupu. Izvedba z izvenkrmnim motorjem ima dodaten prostor za shranjevanje v krmi. Kopalna lestev je tako na krmi kot na premcu. V konzoli pred sopotnikom se skriva kopalnica z umivalnikom in kemičnim straniščem, moč pa si je omisliti tudi marinski WC, tako da je dan na vodi res breskrben in udoben. Prepričljive plovne lastnosti zagotavlja patentirani Stable Vee trup. Four Winns je z novim modelom ponovno dokazal, da je v Benneteaujevih rokah na pravi poti k uspehu, plovila pa so prilagojena zahtevam evropskih kupcev tako glede designa kot plovnih lastnosti.

Več informacij o novincu je na voljo pri zastopniku, podjetju As boats iz Frama: http://www.as-boats.si/, tel: +386 2 608 41 41