Nova sezona je pred vrati in nova zaloga že polni police največjega prodajnega salona na Štajerskem. Za vse navtične navdušence bo zopet priložnost skočiti v Štajerski del Slovenije in obiskati Moto - Nautiko v Miklavžu pri Mariboru.

S pestrim naborom navtične opreme ponujajo rešitve za popolnoma vse potrebe. Pravi naslov za vse navtike, odvisnike od adrenalina ali preprosto - za ljubitelje vodnih športov.  Navsezadnje, vsi si želimo najti vse kar potrebujemo - na enem mestu!

Sezona se bliža, vendar nikoli ni odveč, da se pripravljeni spustite v vodne užitke. Vse kar potrebujete lahko najdete kar preko spletne trgovine, ki se nahaja na naslovu: www.motonautika-shop.com. Če pa ste bolj knjižnega molja, je tule simpatičen interaktivni katalog, katerega boste prelistali z največjim veseljem: http://www.onlinepaper.nl/paper/JobeSports/-Boating2016/.

Kaj torej pričakovati ob obisku salona?

Navdušenost, zagotovo. Pestra paleta več kot 200 različnih tub - za enega voznika, dveh, treh ali več, wakeboardov, kneeboardov, SUP-ov, vodnih smuči, vrvi za tube in smučarje,

Več kot 300 rešilnih jopičev vseh velikosti, barv in materialov. Ogromna ponudba neoprenskih oblek, kratkih ali dolgih. Očala, obutev, vodoodporne torbe, uzde, tlačilke ali modna oblačila za zaščito pred soncem - izdelana iz lajkre.

Za več informacij, obiščite spletno stran: www.moto-nautika.com, pišite preko emaila: marketing@moto-nautika.com, ali pokličete preko telefona: 02 620 2601. Najpomembneje pa - obiščite salon v Miklavžu na Dravskem polju na Ptujski cesti 63!

SAMO ZA OBISKOVALCE PORTALA eNavtika – 15% popust!

Izkoristite eno izmed zadnjih priložnosti za znižan nakup in vpišite promo kodo »enavtika«, v spletni prodajalni www.motonautika-shop.com. Promocijska koda, ki velja samo za bralce novic eNavtike, velja na blagovne znamke JOBE in DEVOCEAN. Veljavnost kode bo veljala od četrtka 31.3.2016 in do ponedeljka 4.4.2016 do 9. ure zjutraj. Popust velja na celoten nakup!