Plovila Ranieri Sundeck Line so v velikosti od 5,65 m do 9,30m in se označujejo pod imenom Shadow 19-30, odvisno od dolžine plovila.
Modeli Sundeck Line imajo veliko ležalnega prostora oziroma sončne ploščadi ter manjše kabine, primerne za shrambo prtljage, vključujejo tudi manjši spalni prostor, z možnostjo vgradnega hladilnika, mini kuhinje(pri določenih modelih), ločenim prostorom za wc,…Vsi modeli Shadow imajo kabino z drsnimi vrati na konzoli, katero je možno zakleniti. Kabina ima tudi stransko okno za dnevno svetlobo, določeni modeli imajo tudi okno na stopu kabine. Blazine lahko poljubno izbirate med različnimi materiali kot barvnimi kombinacijami, kot tudi samo barvo trupa.

SHADOW 19 in SHADOW 20 iz linije OPEN LINE na zalogi! Razpoložljivost čolnov je TAKOJ. Čolna sta na zalogi in sta na voljo na ogled v največjem prodajno - servisnem centru podjetja MOTO-NAUTIKA (Ptujska c. 63, Miklavž na Dravskem polju).

Za koga so primerni modeli Ranieri Sundeck Line?
- za popolne začetnike kot izkušene navtike, ki želijo plovilo nad 5,65m dolžine
- za vse, ki želijo predvsem veliko zunanjega in ležalnega prostora ter manjši spalni prostor ali kabino
- nezahtevno vzdrževanje
- sorazmerno nizka teža (odvisno od dolžine modela) in primernost za prevažanje z prikolico in osebnim avtomobilom
- široka volanska konzola, primerna za vse, ki želijo dodatne navigacijske instrumente
- dodatna možnost priročne mizice, ki se sestavi iz ležalne ploščadi v sprednjem delu plovila
- nerjaveča, zaščitna inox ograja okrog plovila-primerno tudi za družine z manjšimi otroki
- H.I.S.-sistem trupa, za vse, ki želijo vodljiv, stabilen čoln

Ranieri se lahko pohvali z visokokvalitetnimi proizvodi, ki temeljijo na arhitekturi zasnovani na najnovejših spoznanjih o hidrodinamiki. Tako je večina  njihovih trupov izdelanih na bazi H.I.S sistema, ki omogoča manjše trenje v vodi in s tem manjšo porabo goriva, obenem pa odlično vodljivost in stabilnost trupa. Ta tehnologija z uvedbo posebne stopnice na trupu, ustvarja pod trupom zračno blazino, ki zmanjšuje trenje trupa ob vodo in s tem seveda tudi porabo goriva. Kar se tiče materialov zagotavljajo visokokvalitetno plastiko in odlično končno obdelavo svojih izdelkov.

Pri izdelavi plovil Ranieri, so uporabljeni visoko kvalitetni materiali, pri samem razvoju sodelujejo strokovno usposobljeni arhitekti plovil, kateri zagotavljajo vrhunski dizajn in kvalitetno plovbo. Vsi detajli na plovilu so izdelani do potankosti, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev plovil v tem segmentu.

Za izdelavo se vedno uporabijo najboljši materiali, ki jih je možno dobiti na tržišču, zahvaljujoč razvojnemu centru, kateri ima strogi nadzor. Selekcija materialov bazira na testnih študijah in njihovi kvaliteti ter karakteristikah.

Ena večjih prednosti plovil Ranieri je v visoko kvalitetni plastiki plovila in sami izdelavi trupa, katera je bistveno bolj odporna na tresljaje med samo plovbo in s tem zmanjšuje verjetnost poškodb na trupu.

Vsako plovilo nam že v osnovni ponudbi ponuja ogromno opreme in dodatnih elementov, kar nam da še en dokaz, da RANIERI želi poskrbeti za vsakega slehernega kupca in mu prenesti svojo ekscelenco, kakovost, eleganco in italijansko strast.

Generalni uvoznik vam tudi nudi -10% popust na vse nadaljnje servisne storitve. Da pa se odpeljete pripravljeni na vodne dogodivščine vam v primeru nakupa izvenkrmnega motorja, NULTI servis motorja opravijo GRATIS. Po želji v vašem imenu uredijo registracijo plovila, izdelajo vam registracijsko nalepko za vaš čoln, uredijo zavarovanje in uredijo ustrezno garancijo za nakup. Poleg vsega pa si lahko tudi izberete primerno prikolico za vašega RANIER-ija.

Za vse dodatne informacije pa so vam na voljo strokovno usposobljeni svetovalci preko emaila:  info@moto-nautika.com, ali preko telefonske številke 02 629 04 00. Prav tako vabljeni na ogled celotne ponudbe (plovil in izvenkrmnih motorjev) na spletnem naslovu www.moto-nautika.com.

CENA ČOLNA S POPUSTOM - NA ZALOGI z dodatno opremo:
21.204 €
Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 395€/mes

Več o plovilu: SHADOW 19

 

CENA ČOLNA S POPUSTOM - NA ZALOGI z dodatno opremo:
24.217 €
Mesečni obrok / 5 let: ŽE ZA 451€/mes

Več o plovilu: SHADOW 20