GRAND z letošnjim letom zaključuje uspešno in izjemno pozitivno sezono. V njihovem podjetju in ladjedelnici se zavedajo, kako pomembno je slediti trendom in nenehno ohranjati inovativnost, kreativnost in kakovost, ter istočasno slediti svoji filozofiji. Z razvojno investicijo je GRAND v sezoni 2015/16 zabeležil kar 35% rast prodaje na vseh mednarodnih tržiščih. GRAND-u je to uspelo s posodobitvijo proizvodnje v ladjedelnici in naprednim razvojem v grafičnem oddelku, kjer se ideja o obliki in dizajnu plovila pravzaprav rodi. Nove linije dizajna so GRAND postavile v sam vrh trga gumenjakov in s tem prepričale marsikaterega dvomljivca.

NAPOVED NOVEGA MODELA:

GRAND je obenem napovedal izid novega modela gumenjaka, ki ga bo uvrstil v svojo najprestižnejšo linijo - Golden Line. Po prvih informacijah bo gumenjak nosil oznako G580, torej bo v dolžino segal do 580cm. Še več - v prihodnje bo GRAND svojim kupcem ponudil široko paleto barvnih kombinacij in barvnih odtenkov gumijastih in plastičnih delov čolna. Gre za inovacijo, ki je v tem obsegu še nismo videli in predstavlja ogromno prednost na tržišču, hkrati pa priča o fleksibilnosti podjetja GRAND. Golden Line G580 bo tako še en korak spredaj v svoji drznosti in kreativnosti.

NOVA SPLETNA STRAN
V prihodnjih tednih bo GRAND vse ljubitelje gumenjakov presenetil z novo spletno stranjo, ki bo ponudila tudi konfigurator gumenjakov, s katerim bodo uporabniki lahko izbirali in dodajali dodatno opremo in barvne kombinacije po svojih željah. Gre za novost pri spletni predstavitvi čolnov, saj bo kupec imel možnost videti, kako čoln izgleda v različnih barvnih kombinacijah in z različno opremo. Konfigurator vam tako dovoljuje, da si sestavite popolnoma unikaten čoln.

DODATNA OPREMA
Novost, ki jo je potrebno izpostaviti, je obloga dna oziroma "SeaDeck". Obloga poskrbi za boljši oprijem in lepši videz, kupec pa bo imel možnost izbire med različnimi vrstami obloge. Poleg vse ostale dodatne opreme bo kupec poljubno lahko izbiral tudi med Hypalonom (Orca) in PVC tubusi, ter kombiniral različne barvne kombinacije blazin in plastičnih delov (GelCoat).

GENERALNI UVOZNIK
Slovensko podjetje Moto-Nautika iz Miklavža pri Mariboru je distributer za GRAND in pokriva polek Slovenije še Hrvaško, Črno Goro, Kosovo, Srbijo in Makedonijo, pohvali pa se lahko z izjemnim dosežkom, saj je letos med prvimi šestimi najboljšimi distributerji GRAND gumenjakov na svetu. Glede na velikost našega trga je to priznanje več kot odlično.

Obiščite Moto-Nautiko, največji prodajni salon na Štajerskem, in se prepričajte o GRAND kvaliteti. Salon je odprt vsak delovnik od 08.00 do 18.00 ure in vsako soboto od 09.00 do 13.00 ure. Predhodnji ogled prodajnega repertoarja pa lahko preverite na spletnem naslovu www.grandboats.si, kjer boste pridobili tudi vse potrebne informacije o tehničnih podatkih, opisu GRAND-ovih linij in nasvete za večji užitek in večjo varnost z vašim novim plovilom.

Vabljeni!