Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

MAPFRE, CAPE HORN, broken sail

Ekipi MAPFRE se je med plovbo mimo zloglasnega rta Horn strgalo glavno jadro. Tekmovanje so morali prekiniti. Zapluli so do otoka Freycinet, se zasidrali in popravili drsnik in zašili strgano jadro. Z nekaj iznajdljivosti jim je uspelo zaključiti 7. etapo regate in z zakrpanim jadrom pripluti do cilja.

Med plovbo mimo rta Horn je medijski poročevalec ekipe posnel fantastičen posnetek jadrnice iz zraka, ki pluje s strganim jadrom.

Vir: Volvo Ocean Race; Video: Ugo Fonollá Simó 

Komentarji