Zadnje iz eTrgovine

10.00€

Prodajte vaše plovilo ali navtično opremo v najkrajšem možnem času. Izpostavite vaš mali oglas in ga objavite kot TOP OGLAS. Ti oglasi so izpostavljeni in se prikazujejo na:

  • vhodni strani enavtika.si,
  • na vrhu podstrani Mali oglasi,
  • na vrhu podstrani posameznih oglasov
  • na vrhu rezultatov iskanja.

Cena objave je 2 EUR za 10 dnevno objavo kot TOP OGLAS. Po preteku 10 dni se bo oglas samodejno spremenil v običajen oglas. Če želite oglas ponovno izpostaviti, ga lahko ponovno spremenite v TOP OGLAS v vaši administraciji s klikom na ikono "ZVEZDICA" na desni strani.

Minimalna vrednost zakupa storitve TOP OGLAS znaša 10 EUR (z DDV). Storitev se plačuje po predračunu. Stanje vašega računa je prikazana v polju KREDITI.

Top oglas

Zadnji video

Laser Europa Cup, Koper

Evropski pokal razredov laser se po letu premora vrača v Koper. Druge največje jadralske prireditve v slovenskem morju se bo konec tedna udeležilo 230 krmarjev iz petnajstih držav, vključno z evropsko prvakinjo v enosedu laser 4.7 Giorgio Cingolani. Glavno slovensko orožje v koprskem zalivu bosta sestri Kim in Lin Pletikos ter olimpijski kandidat Žan Luka Zelko.

Jadralni klub Jadro Koper bo od petka do nedelje gostil prvo etapo evropskega pokala razredov laser, ki se od 2012 redno začenja v Sloveniji. Uvodna tekma je bila Italiji izjemoma dodeljena le lani, ko je mednarodno združenje EurILCA spremenilo sistem izbora prizorišč.
 
»Jadralni klub Jadro se je v minulih sezonah večkrat izkazal kot organizator velikih mednarodnih športnih dogodkov ter občutno pripomogel k uveljavitvi Kopra kot destinacije za športni turizem. To so uvideli tudi naši gostje, ki se množično vračajo k nam, čeprav nas lani ni bilo na koledarju evropskega pokala,« je s prepoznavnostjo prireditve zadovoljen predsednik kluba Vojko Petrič.
 
Poleg organizatorjev bo imela korist od tekmovanja tudi širša lokalna skupnost, saj bodo športniki in njihovi spremljevalci v času dogodka obogatili utrip mesta ter ustvarili približno 1000 nočitev, priložnost za dodaten zaslužek pa bodo imeli ne nazadnje tudi gostinci in trgovci.

V petek se začne zares
Jadralci razredov laser se bodo na regatnem polju prvič pomerili v petek ob 11. uri. Najprej se bo izza startne linije pognala skupina 28 laser standardov, sledila ji bo flota 94 laser radialov in na koncu še 105 laserjev 4.7.
 
Za 29 slovenskih krmarjev bo tekmovanje tudi tretja izbirna regata, na podlagi katere bo sestavljena reprezentanca za evropsko in svetovno prvenstvo, vsem sodelujočim pa se bodo dosežene točke štele v končni rezultat Evropskega pokala za leto 2019. Ta se bo tradicionalno zaključil na otoku Hvaru, kjer bo na predvečer novega leta razglašen skupni zmagovalec.

PROGRAM 

14.3. ČETRTEK

16:00 - 21:00 Prijave

15.3. PETEK 

08:00 - 09:00 Prijave

11:00 - 18.00 Regate

16.3. SOBOTA               

9:30 Obisk župana MO Koper

11:00 - 18.00 Regate

17.3. NEDELJA

11:00 - 18.00 Regate & podelitev nagrad 

Komentarji